Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Het gouden randje om de donkere wolk

H

Ik heb mezelf een giga trap onder mijn ass verkocht en daarna de tijd genomen om de positieve dingen van de afgelopen dagen te benoemen. Ik speel zo af en toe mijn eigen therapeut 🙂
Omdat het negatieve nogal extreem aanwezig is, schrijf ik de positieve dingen op, omdat het positieve weer zo snel op de achtergrond verdwijnt.

 minder emoties voelen  verdoofd zijn   genieten van muziek ♥  mee met het schoolreisje van de peuter (speeltuin naast de psz)  appeltaart bakken  rust in mijn lichaam  aanwezig zijn bij de rapportbespreking  een niet huilende peuter ophalen bij de psz  lieve foto’s – van puber en peuter – ontdekken op mijn mobiel een takkie die altijd komt troosten als ik me k*t voel ontdekken dat de peuter humor heeft en ik regelmatig om hem moet lachen  geknuffeld worden door mijn kindjes ♥ een nieuwe overheerlijke smaak sorbetijs vinden

De kracht van positief denken is: jezelf dwingen om te zoeken in alle hoeken van je geest, want er is altijd wel “íets’ te vinden!

Nurse Martens, 26 juni 2013

troosttakkie

9 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: