Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Het was weer zover

H

Vanmorgen een wandeling van een half uurtje naar het Consultatieburo. Voor het eerst in mijn eentje naar het CB. Dus het was extra spannend. Op de één of andere manier liep ik in een hoog tempo maar kreeg ik het alsnog voor elkaar te laat te komen. En ik was ruim op tijd vertrokken. Dus dan kom je binnen (zwetend!!!) en moet je direct in hoogtempo baby uitkleden en hupsakee naar de weegschaal. Mijn kleine krullemans was uitermate goed te spreken en wierp charismatische blikken naar een babychickie die twee kussen verderop zat en hevig zat te snikken na twee fikse spuiten in haar beentjes. Ze was niet onder de indruk. Het kan ook zijn dat ze net als ik nog nooit een kwijlend bekkie had gezien waar maar 1 tand in zat. Die andere tand komt vast nog wel. Maar die ene ondertand..dat is wel een heel apart, doch schattig gezicht.

Ik vond de arts van het CB een vreselijke kwallekop. Meestal zijn het van die oudere meevoelende oma’s. Dit was een jong grietje die me onbegrijpelijk aankeek toen ik aangaf borstvoeding te geven en ook medicatie te slikken. Mijn ‘jong’ werd gewogen en gemeten en aan alle kanten bevoeld en bekeken. En alles was oke. Dat hij gilt als een keukenmeid tijdens het eten. Of dat hij s’nachts persé nog aan de tiet wil. Of dat hij kokhalst bij brood etc. Nergens kreeg ik een antwoord op. Het kon me ook niet meer schelen. Mailen kan ook met het CB. Ik wilde gewoon weg. Naar huis. Zwetend alsof ik een marathon had gelopen griste ik alles bij elkaar en rende het met baby en andere babyrommel het pand uit. In looppas naar huis en zo stond ik voor 12:00 s’ ochtends al voor de 2e x onder de douche.

mijn schatje op het CB 27-09-2011

3 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: