Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Hijgen, vliegen….rennen……..zzzzz

H

Vandaag een stressdag..want de fysiotherapeut zou voor het eerst aan huis komen. Jaja…voor het eerst sinds tijden moet iemand mijn veilige Casa betreden. Dus moesten er vanmorgen diverse werkzaamheden worden gedaan.

Ik had mijn oudste gevraagd of die even de beneden verdieping kon gaan stofzuigen, en dan zou ik proberen de vloeren te dweilen.

Checkerdechekerdechek, alles ging vlot van start. Het was iig al een hele poos geleden dat ik had gedweild…uiteraard wordt er zeker wel gedweild, maar niet door mij.

Afijn, na een poos was alles spikos en spanos schoon. Ik was tevreden. Ik had ondertussen het gemopper van mijn oudste compleet genegeerd..iedere x dat ze voorbij kwam om een pluisje op te zuigen melde ze dat het onzin vond om de wc en de badkamer te zuigen omdat ze (fysio) daar toch niet hoefde te zijn.

Kan mij het boeien?? gewoon ZUIGEN DAAR!!!! EN SNEL EEN BEETJE WANT OVER EEN UUR IS ZE HIER.!!

Die oudste van mij kent mijn overspannen reacties zo langzamerhand al wel en die verblikt of verbloosd niet meer…en ging vervolgens met de stofzuiger in de hand naar buiten zitten staren…pfffffffffffffff pubers….grrrrrrrrrrrrrr

De baby werd kunstmatig geëntertaind,die wilde eigenlijk heel erg graag naar bed maar uiteraard kon dat niet WANT DIE FYSIO KOMT STRAKS!!!!

Het arme schaapje lag het ene moment lodderig naar Nijntje te kijken en het volgende moment liep hij rood en paars aan om opeens vanuit het niets KEIHARD te gaan huilen.

trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrring,
daar ging godzijdank eindelijk de bel. En daar kwam de fysio aan. Een overduidelijke lesbo die ontzettend naar zweet rook. joehoeeee..verbeelde ik het me nu of staarde ze echt naar mijn enorme voorgevel? de vraag of ik borstvoeding gaf vond ik ook niet echt relevant..maar ach…


De fysio werd door mij direct op de hoogte gebracht dat ik weinig tot niets op kan nemen ivm mijn PPD (post partum depressie)

Dat leek ze te begrijpen, tot dat ze van start ging en massa’s informatie begon te verstrekken…ik knikte wat van ja en nee, en riep af en toe, “Inderdaad, Goh?, nee, dat snap ik”. Bij mij waren de luiken al gesloten…teveel informatie, te snel
gegeven, te druk, te onveilig, zoek het maar uit, laat me met rust.


Na een poosje ging ze mijn kind uitkleden en werd er gekeken naar zijn prachtige lichaampje. Nou, daar was/is helemaal niks mis mee…alleen, tja..dat achterhoofd he, dat platte achterhoofd…tutututututuut…ja…daar moeten we wel wat mee.

Laat ik voorop stellen datik het allemaal heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg mee vind vallen. Maar als je eenmaal in de klauwen bent gevallen van het Consultatiebureau, dan is er geen weg terug.

Nadat we zij aan zij mijn baby hadden geobserveerd in de box streelde ze even over mijn rug…WTF???????
En kneep ze ook nog even in mijn schouder..WTF?????? keek diep in mijn ogen en vroeg of ik het allemaal had begrepen.


Jazekerssssssssssssssssss, natuurlijk, uiteraard, alles begrepen hoor!!??

Klabats….de voordeur sloeg in het slot en ik bleef verwilderd en overprikkeld en vermoeid achter.

Ohwja, ik heb nu een matrasgevalletje waar in mijn kleine mannetje in moet leggen als hij gaat slapen.

Verduveld…hij is in slaap gesukkelt in die dwangbuis!! en nu maar hopen dat het helpt.


2 reacties

Geef een reactie

  • Typisch iets wat jou moet overkomen. Maar je hebt het "voorval" schitterend beschreven.

  • OMG! Ben je al bijgekomen van dit avontuur? Want ik kan me voorstellen dat dat het was!

    Enne.. de volgende keer laat je gewoon de boel de boel hoor. Zit je verdikkie je huis te poetsen voor iemand die naar zweet stinkt! 😉

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: