Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Hittepit voor Spit

H

Gisteren wilde ik van de bank opstaan maar dat lukte niet. Met veel pijn en moeite stond ik dan toch eindelijk op.
De pijn werd helaas alleen maar erger, de schrik sloeg toe.
Ik vermoed dat het een onvervalste vorm van ‘Spit” is.
Ik kan in ieder geval nauwelijks naar links of rechts buigen laat staan uit de stoel opstaan of uit bed klauteren.

Vanmiddag kocht de “Chef” een Hittpit, niet dat we die niet ‘hadden’, godsamme, had er deze week nét eentje weg gemikt. Want we gebruiken die dingen nooit en ze stinken als …..als…”whatever”….ze stinken gewoon verschrikkelijk.
Maar goed, ik vroeg mijn lieverd om een potje tijgerbalsem te halen en kwam hij goed getraind weer thuis mét een Hittepit en zónder de tijgerbalsem. Aangezien hij de kou had getrotseerd durfde ik niet te mopperen.

En nu zit ik met dat stinkding in mijn loveseat. Zolang ik doodstil zit, lijkt er niets aan de hand. Ik hoop echt dat dat het morgen beter gaat. Want dan is het weekend alweer bijna voorbij en kan moet ik de dreumes weer zelf overal heen tillen.
Zucht….iemand nog tips?

3 reacties

Geef een reactie

  • En… inmiddels weer een stukje beter?
    Bij pijn in de rug vul ik een 1,5 literfles met behoorlijk warm water.
    Deze tegen mijn rug. Het helpt bij mij.

  • Tja, warm houden; maar dat doe je dus al. En toch nog eens aandringen op de tijgerbalsem 😉 (Sterkte en snel weer opknappen!)

  • Oh, sorry, ik heb een hartje aangeklikt omdat ik dacht dat je daar moest reageren, maar nu heb ik er een hartje aan gegeven.. Terwijl dit nu niet echt een post is om blij van te worden, wat rot joh! Beterschap! En ook dankjewel, want ik heb vandaag ook last van mijn nek en je doet me eraan denken dat ik ook nog zo’n kussentje heb 🙂

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: