Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Huppekee…weg ermee

H

Vanmorgen heb ik een rigoureus besluit genomen.
Een groot deel van mijn boeken heb ik te koop gezet.
Ik ben dol op boeken. De geur, de bladzijden, de belofte op de achterkant. Heerlijk

Maar de laatste 2 jaar lukt lezen niet meer.
Daardoor staan een aantal spiksplinternieuwe exemplaren in de kast stof te vangen.
Doodzonde toch? Anderen heb ik hoogstens 1x gelezen.
Om ermee op een kleedje te zitten gaat me ook niet lukken, dus dan maar online.
En nu maar hopen dat er iemand is die ik er nog een plezier mee kan doen 🙂
Zoek je nog een leuk boek in de categorieën : thriller of (heel veel) chicklits?
Ik wil gerust een bestandje online zetten met het aanbod.

3 reacties

Geef een reactie

  • Herkenbaar. Ik vond boeken altijd mooi om te bewaren. Maar na 2 verhuizingen zaten de boeken nog steeds in een doos en werden ze nooit meer ingekeken…ik heb de goeie boeken die ik wilde bewaren in een kleine doos gedaan…de rest op bol.com gezet….dat liep verdomde goed! Ik word altijd vrolijk als spullen hergebruikt worden…

  • Non merci. Ik heb in november een e-reader gekregen en ben volledig om. Voor mij geen papieren boeken meer. Scheelt geld, ruimte en sjouwen als ik weer eens ga verhuizen. Wel eens een verhuisdoos vol met boeken 5 trappen op gelopen? 😉

  • Een groot deel… dus een aantal hou je nog wel.
    Benieuwd welke (soort boeken) dat zijn.
    Ik ben zelf niet zo’n lezert, dus helaas.

    Liefs!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: