I did it!

Voor mijn gevoel werd het een obsessie voor me. De bakfiets. Al maanden aan het surfen op het Internet om een prachtig exemplaar te bemachtigen. En iedere keer als ik er eentje gevonden had, bieden tot ik al vér boven mijn voorgenomen budget heen was.

Uiteindelijk de handdoek in de ring gegooid. En er moe(s)ten nog zoveel andere dingen gebeuren. Zat excuses om er niet aan te beginnen.
Maarrrrrrrrrrr……………………..Bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo vond ik deze week een exemplaar hier in ons durp.

SHIT!! Dit kon ik niet weerstaan…dit was dan toch wel heel erg mazzel hebben.
Niks geen bieden deze x. Ik stuurde een mail en binnen tien minuten had ik een mail terug. Stiekem hoopte ik op een tegenvaller. Dan had ik een goed excuus om het af te kappen. Maar er was geen tegenvaller. Ook de ‘chef’ stond er vierkant achter.
En zo hebben we hem toch aangeschaft. Top !
En de dreumes??  Die zit zwaar relaxed te chillen op het bankje. Iedereen blij en tevreden!

8 Comments

 • Anki

  1 juli 2012 19:46

  Gaaf! Wat goed dat je ‘m gevonden hebt, dat was vast geen toeval!

 • Nicolet

  1 juli 2012 19:37

  Hee wat gaaf zeg, die moest gewoon voor jou zijn!

 • zuster_klivia

  1 juli 2012 17:48

  Tof voor je/jullie. En nou lekker de paden op, de lanen in met dat ding! Ik zal even de weergoden vragen je een beetje terwille te zijn 😉

 • jona

  1 juli 2012 14:15

  High five!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Nienke Weick

  1 juli 2012 13:05

  Oh wat GOED!
  Dit moest zo zijn, dat weet ik zeker. Juist omdat je het al zo lang zo graag wilde… en net toen je de hoop had laten varen: hoppa: daar is jullie exemplaar!

  Fietsen wordt zo nog fijner, toch?! 🙂
  Ik fiets zelf tenminste altijd het liefst op het oude vertrouwde opoemodel, maar tijdens een vakantie vorig jaar op Terschelling hadden we een bakfiets gehuurd en man, wat was dat gaaf: jongetjes in de bak en gáán. Fietst heerlijk.

  Veel plezier ervan!!

 • Eric

  1 juli 2012 12:51

  Geniet 😀

 • Dionne

  1 juli 2012 11:09

  Wat leuk dat jullie er een aangeschaft hebben. Zeker omdat je het zo lang graag wilde. Tof hoor!

 • Mammalien

  1 juli 2012 08:10

  Ah, super! Gefeliciteerd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: