Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

ID kaart

I

Ik weet niet hoe jullie het hebben geregeld maar hier is nooit echt sprake geweest van de noodzaak voor legitimatie voor de kids. Twee staan er bij mij op het paspoort en mijn baby kwam nog nergens voor. Ik wist wel dat hij niet meer bijgeschreven mocht worden in mijn paspoort. Maar het afgelopen jaar had ik hele andere dingen aan mijn hoofd dan na te denken over enige vorm van legitimatie. Vakantie is een bezigheid wat in mijn geval óók dit jaar misschien weer overgeslagen wordt.

Todat bekend werd dat de prijzen nogal behoorlijk omhoog gaan met ingang van 1 januari 2012. Reden voor mij om vandaag met de oudste en de jongste naar de fotograaf te gaan voor pasfoto’s. Godzijdank mag je tegenwoordig weer lachen. Je mag alleen je tandjes niet laten zien. De oudste had zichzelf met make-up bewerkt en ook haar haren hingen prachtig rond haar hoofd. Helaas helaas voor haar, moest de bos haar achter de oren worden gevouwen.

Mijn kleine ventje kreeg het helemaal lastig. Die werd uit de kinderwagen gehesen en de jas ging uit. Vervolgens belaagde de fotograagmevrouw hem met een keigrote camera voor haar neus. En hij moest dan ook nog op een bepaalde manier kijken. Er werd geflitst en geflitst maar ammehoela, die foto die nodig was kwam niet tevoorschijn. Af en toe draaide ik hem even naar mij toe en keek ik bemoedigd in zijn angstige oogjes. Snel een kusje en hopla, weer kijken naar die mevrouw.

Na de 6e poging vond de fotograafmevrouw het goed. We konden eindelijk weg. Helaas duurde het nog veel langer omdat ze blijkbaar de verkeerde foto’s had afgedrukt.  Na het betalen van de € 19.90 (!!!!) voor de pasfotootjes!! -niet normaal wat een prijzen ze daarvoor vragen- Vooral als je bedenkt dat die hele ID-kaart per stuk maar € 9.20 kost.

Plaats reactie

Geef een reactie

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: