Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

I ♥ Antony

I

Voor het geval dat jullie denken dat ik ontiegelijk met mezelf in de knoop zit………dat valt wel mee….ook al laten de berichten deze week in mijn blog anders doen geloven.

Ik ben met vlagen wat zwaar op de hand, maar dat neemt niet weg dat ik mezelf ook regelmatig niet te serieus neem. Veel te vermoeiend en ik hou van rationeel relativeren.
Ja, het was een klote-week.
Ja, er waren tegenslagen
Ja, er waren teleurstellingen
Ja, ik ben zo erg met mezelf bezig dat ik mijn omgeving lijk te vergeten
Ja…..ik heb last van de waarzitdezeurzakongelooflijkesikkeneurklier
Maar er zijn ook wonderschone zaken….
Zo vond ik mijn oude liefde terug. Een aantal jaren geleden zat ik verveeld te zappen toen ik dit concert tegen kwam op tv en ik was onmiddellijk verliefd op deze androgyne persoonlijkheid en zijn goddelijke stem. En ik wil hem graag met jullie delen.

Oh ja, het klinkt allemaal beredramatisch…maar neem even de tijd om het te beluisteren…het is zo tranentrekkendwonderschoon…

Ps: laat je me weten of het jou ook aanspreekt?

14 reacties

Geef een reactie

 • Oh ik zie nu dat het filmpje van het concert in Carre is… nu heb ik nog meer spijt!

 • ZOO mooi he! I <3 Antony too!
  Wilde eigenlijk naar zijn concert in Carre, 1 of 2 jaar geleden alleen was het zo ontzettend duur.. Achteraf heb ik spijt en ga ik absoluut als hij nog een keer naar Nederland komt.

  Zijn muziek zit zo vol emotie, ik word er aan de ene kant altijd heel melancholisch en aan de andere kant heel gelukkig van.

 • In juni komt hij weer naar Nederland…ook Carre weer geloof ik…maar weer knetter dure kaarten….ik weet het van Carre niet zeker…

 • Oja, ik ook. Verliefd (beetje, ik dacht dat hij op mijn toenmalige verkering leek, haha) en belazerd achteraf. Maar heb hem recent weer herontdekt. Kan toch wel heel mooi zingen, bijv. “I can’t make you love me”… vond ik (in de juiste bui) wel mooi…

 • ohhh…Anki! wat lief dat je dat zegt! dus jij was in Londen?? ik ben jaloers! ik hou van Londen..ben er een paar x geweest en ik hou van de stad en de steegjes portobello market…en ….Covent Garden…en…en…..pff….alles !!

  Wat heb je allemaal gedaan daar?? mooie/leuke dingen gezien?

  Ik hoop ook dat alles goedkomt met mezelf. Het feit dat jij en anderen de moeite nemen hier te komen lezen en een berichtje achter te laten, dat vind ik zo fijn! en dat is ook op de één of andere manier helend voor mij. xx

 • Ben net terug uit Londen en kom ff snel ‘hallo’ zeggen en melden dat ik aan je heb moeten denken dit weekend. Weet eigenlijk niet precies waarom, of eigenlijk wel; ik was daar en dacht aan jou en aan je dreumes en dat ik zo hoopte dat de zon weer snel voor je gaat schijnen. En dat je weer écht kan genieten. Zoiets. Dacht ik dus toen ik daar in Londen stond. Raar hè? Maar waar. Liefs!

 • euh, Eertje..ik heb wat aangeklikt …enneuh….its not my cup of tea, zal ik maar zeggen.
  Maar wel lief dat je de moeite hebt genomen alle linkjes te plaatsen!
  Tis wel duidelijk dat je ontzettend verliefd bent!! Vind je ‘wederhelft’ het ook een lekker nummer?

 • He gets!!!! George Michael?? ik was vroeger zo verliefd op hem….en toen kwam hij uit de kast..ik voel me nog steeds belazerd….en heb daarna eigenlijk nooit meer wat van hem gedraaid of gekocht…
  En Antony roept bij jou ook al een naar gevoel op…ik moet het ook niet te vaak luisteren..zal mijn stemming niet ten goede komen.

 • Ik kan me wel een beetje voorstellen wat je er mooi aan vindt, maar ik moet er niet naar kijken, bovendien irriteert zijn uitspraak me. Ik zeg, vervang Antony maar door eh… George Michael!? (-;

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: