In de wachtkamer

In de wachtkamer bij de Shrink las ik een blad waar een groot artikel in stond over mijn favo-schoenen: Doc. Martens. Ik zat in tijdnood en kon alles niet lezen maar hooray, in het bezit van een Iphone fotografeer ik toch gewoon het artikel? IMG_9509-001 IMG_9513-001 IMG_9512-001 IMG_9510-001

Leuk om te zien dat een groot modeblad voor deze schoenen een aantal pagina’s heeft gebruikt. En terecht! De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel kilometers gelopen op diverse types en nooit een blaar gehad. Met of zonder sokken, het gaat altijd probleemloos. Mocht ik ooit een Nijmeegse vierdaagse lopen, dan is de kans groot dat ik m’n doc’s aan doe.

 

2 Comments

  • 3 jaar ago

    Gaaf! Ik had ze vroeger ook. Donkerblauwe. Eigenlijk zou ik best opnieuw een paar willen aanschaffen.
    Zonde dat ik al zo lang niet meer op je weblog ben geweest. Ga proberen wat vaker te kijken! X

  • 3 jaar ago

    Wat tof zeg! Ik loop ook rete-veel op mijn mooie docs, heb nu één paar die ik nodig moet invetten, haha. Maar dat is echt een grote liefde ja, vanaf mn vjftiende! 🙂 Mooi beeld, prachtig die nieuwe oudjes!

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: