Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

kater

k

Ik werd wakker met het idee dat ik helemaal geen slaap had gehad en met hoofdpijn. Lang bij stilstaan was geen optie want de kippen moesten worden opgehokt. Dat werk wat ik ermee dacht te hebben viel reuze mee. Ze zitten allemaal binnen en kunnen niet naar buiten. Echt blij zullen ze er niet mee zijn want ze houden van het gescharrel.

En vanaf het moment dat ik het bed ben uitgestapt tot aan nu ben ik non-stop bezig geweest. Om bezig te blijven en niet na te hoeven denken. Normaal gesproken houd ik wel van een rustig chill dagje in het weekend. Misschien morgen.

In tegenstelling tot mij is echtgenoot enorm blij en opgelucht na het gesprek. Voor het eerst in jaren is er duidelijkheid en belangrijker nog: er is een therapie die mij een stuk verder kan helpen. Dat stemt hem vrolijk en hoopvol. Ik heb dat zelf op dit moment nog niet maar dat is een kwestie van tijd.

Ik voelde een behoorlijke paniek op komen zetten bij het horen van de duur van de therapie. Ik vroeg al huilend hardop of de lat niet te hoog werd gelegd, want dat ik niet wist of ik dat wel waar kon maken. Binnen die tijd!! Dat is toch niet haalbaar? jammerde ik.

Flarden van ‘geen latten’ en ‘ geen druk’  kwamen voorbij maar de gehele strekking van het antwoord is mij ontgaan. Achteraf gezien ben ik verre van trots op mijn gedrag gisteren. Dat ik op het laatst dikke paniek voelde, moest huilen en niet verder kon praten maakt dat ik me schaam voor mezelf. Niet te lang in blijven hangen heb ik me voorgenomen, die mensen maken wel meer gekke dingen mee. Niemand komt daar voor zweetvoeten 🙂

2 reacties

Geef een reactie

  • Dat is de enige juiste manier om erop terug te kijken. Je emoties waren op dat moment zo. Wat moest je dan? Je gevoel verstoppen? Bekijk alles maar per dag en per keer dat je naar therapie gaat. Dat houdt het overzichtelijk.
    Lieve groet

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: