Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Keihard vloeken (niet hardop)

K

Niets is erger dan dingen kwijtraken: sleutels, een favo-sjaal, kauwgom, Iphone of wachtwoorden en inlogcodes. Ik vergeet veel dingen maar ik ben eigenlijk nooit wat kwijt. Nu ben ik serieus iets kwijt waar ik ontzettend de balen van heb: de blogs die ik volg en die ik in grote getale had opgeslagen in een map in  mijn werkbalk.

Als ik nu een geheugen had als een olifant – wat ik wel heb maar sinds ik medicijnen slik niet meer zo lijkt – dan was er geen probleem, dan kon ik ze zo ophoesten.

De geschiedenis checken van mijn browse is ook zinloos, daar wordt nooit wat in bewaard. Ik ken een hoop bloggers van naam maar meestal heet het blog dan nét weer anders.

HELP!!

Misschien vind ik jullie terug middels dit idee, dan maak je jezelf bekend en zodoende sla ik twee vliegen in 1 klap, ik ken dan mijn lurkers en ik vind mijn digitale vrienden terug 🙂

Zoniet.

Dan kan het zijn dat ik een poos niet reageer op je blog, weet dan dat het niet zo is zoals het spreekwoord zegt: uit het oog uit het hart, maar is: uit mijn werkbalk, uit mijn oog 🙁

5 reacties

Geef een reactie

  • Hi, via Kliefje kwam ik op je blog omdat je ook meedoet aan ontlurkdag. Ik ben hier dus voor de eerste keer. Ik blog al een paar jaar maar herken ook ‘het gat’ en daarom heb ik ook een linkje geplaatst. Uit solidariteit met de meedoeners ga ik even kijken op de blogs die ook een link plaatsten over ontlurkdag… soort blogswap.

    Tot blogs en groetjes,

    Dorothé

  • Hier ben ik, Karin van onzichtbaarziek, maar al gestopt met bloggen sinds januari van dit jaar. Btw: ik lees al mijn blogs via bloglovin, werkt voortreffelijk wat mij betreft.

  • Oh balen is dat hè … hopelijk snel je leeslijst weer up-to-date! Das voordeel van blogger (één van de weinigen), daar staat standaard mijn leeslijst in.

  • Weet je de mijne nog? Ik ben mijn lijst ook al eens kwijtgeraakt. Ook wel vaker dan eens. Best lastig en irritant.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: