Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

kiekeboe…

k

En toen was het alweer maandag. Ook weer zo’n dag dat ik overal hing en sliep waar ik maar kon. De dreumes in huis houdt me wel in beweging. En daar ben ik niet altijd even blij mee.
De puber en de tiener hebben zo hun verhalen, maar zien aan de (lege) blik in mijn ogen wel dat verder praten zinloos is. Ik neem niks op.
Als een kip zonder kop loop ik rond etenstijd in de keuken rond. Ik probeer wat in elkaar te flansen maar de energie en weinig hersenactiviteit zorgt ervoor dat ik met de bak met aardappelen roerloos aan de keukentafel blijf zitten.

Ik vind het allemaal wel prima. Het enige wat ik wil is dat iedereen me met rust laat. Niet tegen me praat, niets van me verwacht en me verder helemaal nergens mee lastig valt.
Het lastige van een huishouden met man en kinderen is dat je bovenstaande niet snel kunt realiseren.

De vervelende symptomen worden langzamerhand minder alleen de enorme vermoeidheid is beheurlijk aanwezig. Morgen naar therapie, voor het eerst op de nieuwe dosis medicatie. Ik hoop dat ik morgen nog iets frisser ben dan nu. Anders wordt ook dat weer een martelgang, en zo houden we mijn verslechterde ‘toestand’ zonder enige oplossing in stand.
Man, wat maakt deze f*cking toestand me toch machteloos….

Ik wil dit blogje toch een beetje positief eindigen en dat is niet eens zo heel erg lastig.
Op onze blogmeeting mocht ik een restant van een doos chocolade mee naar huis nemen. Dat is uiteraard niet tegen dovenmansoren gezegd want wij zijn dol op chocolade.
Hij is nog niet leeg bedenk ik me nu…ik zal hem eens uit de kast opdiepen, een chocolaatje voor het slapen gaan lijkt me namelijk heel erg gezond!

Nogmaals tnx Myrna! ze zijn verrukkelijk!

 

8 reacties

Geef een reactie

  • You’re welcome πŸ™‚ Als iemand die laatste chocolaadjes verdiend heeft… Knuffel!

  • Goed te horen dat je weet dat wij, hier, met een druk op de knop te bereiken zijn! Altijd. Waar dan ook voor. En daarnaast zijn we er om aan te raken, tijdens ‘blogmeetings’. πŸ˜‰

  • @ Nienke: ik vind het al zo ontzettend fijn dat ik een ‘soort van’ sociaal leven heb in ‘Blogland’. Ik mis het fysieke contact met vrienden en vriendinnen, maar door het blog en de reacties heb ik toch het gevoel dat ik nog mee doe in de maatschappij. En dat vind ik een belangrijk gegeven

  • Chocolade kan sowieso nooit kwaad! πŸ™‚

    En wat hoop ik dat jij je snel beter zult voelen, en dat je de therapiesessie(s) goed doorkomt. Denk aan waar je het voor doet: voor jezelf. Voor jezelf op de allereerste plaats. Ik zal vandaag aan je denken. Wie weet helpt het?

  • Die zien er wel heel erg lekker uit….:) Schijnt je geluksgevoel aan te wakkeren, ik hoop dat het voor jou ook wat helpt? Het blijft vervelend dat je je zo blijft voelen. Ik hoop dat je lucht hebt om toe te geven aan je moeheid. Dat moet er waarschijnlijk gewoon uit van je lichaam…
    Succes vandaag met de therapie!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: