Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Kijk hem dan!

K

Wat een voordeel is van mijn ‘toestand’, is het gegeven dat ik de hele dag bij mijn kleine man ben. We zijn onafscheidelijk.
Ik kan op zich best even zonder hem. Maar hij………….nee, hij heeft er moeite mee om van me gescheiden te zijn.
Ik bedacht me laatst, dat hij alles goedmaakt wat er eerder niet was.
Mijn eerste was een jaar lang een huilbaby.
Mijn tweede werd als baby door haar vader in de steek gelaten, ik had al een PPD en die werd uiteraard met een echtscheiding niet beter. Eerder slechter.

En nu heb ik ook wel een PPD. Maar toch geniet ik van hem. Het is buiten het koken om, het enige waar ik ontzettend van geniet.
Hij maakt me vrolijk, soms doen we best gek saampjes, ik zing liedjes en hij doet ook een poging. Dat houdt in de praktijk in dat hij een soort van lange gil uitstoot en hoe harder ik zing hoe harder hij begint te brullen.
We zijn gewoon gek op elkaar. Mijn kleine baby/dreumes en ik.

En zo heb ik al veulteveul fotos dat hij naar rechts kijkt, en weer naar links. Op de kop staat. Op- onder het kastje. Je kent het wel. Ik straal bij alle foto’s, raak ontroerd en ben verliefd.

Ik denk dat ik de enige ben.
De rest van het gezin kent het zo langzamerhand wel. Ze laten me mijn gang maar gaan. Ook wel lief Haha!

Afijn, vandaag maar weer eens een plaatje geschoten dat mijn kleine kruimel met zijn handjes aan de box staat te gillen.
De reden van het gillen is me onduidelijk.

Hij wil er namelijk NIET uit.
Hij wil ook NIET dat ik tegen hem praat
Hij wil ook NIKS drinken
Hij heeft geen PIJN

Hij wil denk ik gewoon laten zien wat hij kan. Hij zoekt publiek. En die krijgt hij hoor. Zijn grote zus en ik. We moesten wel om hem lachen.

Vond hij ook NIET  leuk.

6 reacties

Geef een reactie

  • Ah, wat herkenbaar. Ik kreeg vroeger altijd de slappe lach als één van mijn kinderen zich stampvoetend door het leven bewoog. En kwaad dat ze dan werden. *gniffel*

  • Goed te horen dat je, ‘ondanks alles’, zo ontzettend van die kleine man van je kunt genieten! En hij van jou natuurlijk.

  • Ik heb van de eerste 2 jaar van Jill 7 (!) albums vol foto’s. Van de laatste 4 jaar staan ze nog steeds op mijn pc. En zijn ze op -eh- 10 handen te tellen. Er is dus hoop voor je! 😉

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: