Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Koffie

K

Je hebt koffie en je hebt koffie, niet? Ik hou wel van een stevig bakkie koffie. Zo hebben we hier in huis verschillende koffiezetapparaten staan en hebben we al veel uitgeprobeerd. En ja, Espresso is heerlijk, maar het zijn van die kleine kopjes he? En een grote mok vol espresso, neuh, niet zo goed voor de maag.

Afijn, een poos terug heb ik een geweldige ontdekking gedaan qua koffie. Namelijk de Toffeekoffie van de AH. We drinken niet veel koffie. Het zijn maar twee bakken per dag. En laten we nu vorige week dit hebben aangetroffen bij de AH Zo op het oog niks mee aan het handje. Behalve dan die sticker. Die sticker van de 35% korting.

We konden nog net de laatste 4 pakjes in ons mandje kwakken. Want ze halen het voor het gemak maar uit het assortiment. Sukkels…!

Hebben jullie ook wel favoriete producten gehad die opeens uit het assortiment waren?

3 reacties

Geef een reactie

  • Ik wil dat de actie van lotis koffie kopjes terug komt. (Kopje met het armpje voor het koekje) Ik wil ze dol graag hebben of kopen. Zijn ze nog te koop?
    Ik heb ook nooit geweten dat er actie van is geweest. Ik en mijn moeder zijn al van af we kopje voor eerst zagen verlieft geworden.

  • Ik krijg al de zenuwen als ze de verpakking veranderen, laat staan als ze het wegnemen. Het is mij ook al overkomen, maar ik kan er ook niet meer opkomen wat het was. Zeker weten iets lekkers om te eten. Ah, ik weet er ééntje weer: een soort bouillon in blauwe blikken dozen. Maar hoe die heette…?

  • Zeker wel, maar de laatste tijd niet. Weet ook even niet iets op te noemen. Maar het is wel heel irri als het gebeurt. Ik wissel 2 soorten koffie af: De pads en Nescafe espresso zakjes 😉

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: