Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Laten we toosten !

L

Wat een fijne dag was het vandaag. Ik bezocht namelijk de praktijkondersteuner van mijn huisarts ivm het bloedonderzoek van vorige week.
En wat denk je? De waardes zijn zo mooi omlaag gebracht door mijzelf – dus zonder medicatie – dat ik pas over een jaar terug hoef te komen.

De combinatie van beweging, letten op mijn voeding en visolietabletten is goed geweest. Ik weet niet hoe anderen het doen maar ik heb een printje meegekregen van de bloedwaardes die waren gecheckt en dat heb ik thuis middels het internet eens nagekeken.

Op deze site worden de waardes mooi uitgelegd.  Ik ben ontzettend tevreden over mijn check-up, aan de waardes te zien gaat het goed met mijn lichaam. Het is nauwelijks uit te leggen hoe fijn het is dat dat hele diabetesgedoe wat meer op de achtergrond mag raken.

Het is niet zo dat het duveltje voorgoed in het doosje zit, ik zal altijd op mijn voeding moeten blijven letten. En dat is helemaal niet erg, het letten op koolhydraten is namelijk niet zo moeilijk en ook nog eens goed voor je gewicht.

Volgens mij let iedereen tegenwoordig op zijn voeding, we willen toch allemaal minderen met suiker, vet en bewerkt voedsel? Ik heb de afgelopen tijd echt heerlijk gegeten maar met een paar aanpassingen. Zo gebruik ik geen suiker meer in gerechten, voor suiker zijn genoeg alternatieven. Ook witte rijst is vervangen door zilvervliesrijst. Kleine aanpassingen, groot effect.

Klik hier eens voor wat meer info over bewerkt eten, erg interessant.

10 reacties

Geef een reactie

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: