Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Leeft u nog?

L

Oudejaarsavond
Nog minder dan twee uren te gaan en het jaar is officieel voorbij. Buiten is het vuurwerk al behoorlijk bezig. De peuter slaapt trouwens gewoon door alle herrie heen, verbazingwekkend! Vorig jaar ook, we stonden aan zijn deur te luisteren of hij wakker was rond 12 uur, maar nee, meneer lag lekker te slapen.

Na een poos beneden te hebben gezeten zit ik nu boven. Naast mij brandt een wake-up light een gedempt lichtje. En Neerlands hoop in bange dagen ( mijn laptop) ligt op mijn schoot. Even geen tv, geen kinderen, geen lawaai, just me on my own. 

Ik heb even de tijd genomen om wat informatie te zoeken op het internet over het ontbindingsverzoek van mijn arbeidscontract. Voordat ik daar een krabbel onder zet is het wel slim om nog ff te checken of alles wel klopt wat erin staat. Dankzij een tip van Karin ben ik gaan zoeken en kwam uit bij het Juridisch Loket. Gratis advies voor allerhande problemen.

Iemand ervaring met dit loket?
Er is bijna geen drempel om contact op te nemen zag ik.
Mailen, chatten via de site of bellen is mogelijk.
Wat een service!

Nieuwjaarsdag
Uitslapen! wie had dat gedacht met een peuter van twee?
Het gebeurt hier.
Als het rustig is in huis slaapt dat kleine mensje gewoon door.
Vanmorgen was het 10:00 uur eer hij zich liet horen.

Het is een fijn gevoel dat alle festiviteiten van de maand december achter de rug zijn.
Ik heb de dingen maar half meegekregen, en daarnaast was het randje er ook af.
Dat randje van genieten en naar dingen uitkijken is foetsie.
Ik hoop toch zo dat als er misschien dit jaar al een verandering komt in de medicatie ik weer van dingen kan genieten.
Op deze manier voelt er niets meer speciaal, en dat is best jammer.

10 reacties

Geef een reactie

 • Je hebt de feestdagen overleefd en je was met de mensen waar je het meest van houdt, dat is in ieder geval goed. Juridisch loket ga ik onthouden want ik weet nog iemand die daar wat aan zou kunnen hebben.

  Verder wens ik jou, de chef en de kinderen een rustiger, mooier, positiever en liefdevol 2013.

 • Wat ontzettend fijn om te lezen dat er meer mensen zijn die ervaring hebben met het loket. Al is de reden waarom er contact is geweest met het loket natuurlijk niet tof.
  Wel mooi dat het kosteloos is en vanuit het Ministerie wordt betaald.

  Een lichter hart, mmmhh…dat wil ik ook 🙂

 • Mij hebben ze ook goed geholpen toen mijn ex me een oor aan probeerde te naaien. Prima ervaringen mee. Doen!

  Ik ben blij dat het morgen 2/1 is. Kan ik weer vanonder mijn steen komen. Pfffffff. Wat een gedoe, al deze dagen.

 • Doen! Het Juridisch Loket is kosteloos (op eventuele reis- of belkosten na, natuurlijk ;-)) en ik heb er louter fijne ervaringen mee. Sterker nog: ik vond er tot tweemaal toe bevestiging (dat iets klopte) en ook een stuk… troost. Klinkt gek, maar dat komt doordat men zeer menselijk met je omgaat.

  Je kunt inderdaad mailen, bellen, of een afspraak maken: dan wordt er een halfuur/uurtje voor je uitgetrokken en krijg je een jurist te spreken, wordt het papierwerk voor je doorgenomen, en echt: wij gingen er met een lichter hart naar buiten (iets met een koop(woning)contract onder voorbehoud en het feit dat de verkoopster weigerde in te zien dat wij volgens de regels gehandeld hadden) – en ook toen mijn broertje juridisch advies nodig had heb ik hem ernaar verwezen (en eerst zelf wat informatie aangevraagd).

  En wat hoop ik op een mooi 2013 voor jou. Je hebt diepe dalen achter je liggen, maar daar gaat het wel mooi om: dáár ben je al doorheen, dat deel ligt al áchter je.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: