Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Lekker is dat!

L

Ja, heel erg lekker zelfs.
Als ik de krant lees en zie wat die onze nieuwe regering Jan Modaal in de maag gaat splitsen draait mijn maag om.
Had ik de mensen al bedankt die gestemd hebben op de VVD en de PVDA?
Tjezus…ik hoop dat jullie echt net zo hard genaaid worden als ik met mijn gezin.

Is er überhaupt iemand geweest die het verkiezingsprogramma GOED heeft doorgelezen?
Of is er blind met het rode potloodje een punt gezet in het hokje van Samson en zijn kornuiten?

Chagrijnig ben ik ervan.

En dan heb ik het nog niet eens over de mailtjes die ik de laatste dagen voorbij zie komen van de hockey.
Ik betaal een hoop geld voor de contributie van de dames.
Maar als ouder wordt er ook nog verwacht dat je -naast het door het land cruisen- ook nog fruithapjes maakt voor het team
en zo af en toe mag je bardienst draaien.
En als je wordt ingedeeld voor een autorit en heel toevallig heb je zelf een afspraak staan, dan krijg je gefrustreerde mails van de trainer.

Ik citeer:

Op de site staan bij de teamspeelsters de telefoonnummers van alle speelsters. Misschien handig om de mensen die de volgende wedstrijd rijden te vragen om te wisselen.

Ik zelf rijd deze keer niet omdat ik van de afgelopen wedstrijden maar 1 keer niet gereden heb. Ik heb dus al hoge kosten gemaakt. Zoals je weet kost autorijden enorm veel en daarom verwacht ik van de ouders dat iedereen de reiskosten in elk geval enigszins eerlijk verdeeld. Volgens de ANWB kost 1 km van de goedkoopste auto 0,29 cent.

Met het coachen en trainen ben ik al heel druk en als iemand om een goede reden niet kan, hoop ik dat men dan gewoon iedereen afbelt omdat ik als ik dat ook nog zou doen nog meer tijd met het geheel kwijt zou zijn wat nu deze  week 10 uur is.

Ik hoor wel van je.
Groeten,
Coach galbak

Als het seizoen net begonnen is verzoeken ze je een nieuwe outfit aan te schaffen.
Tussentijds kan het zijn dat er opeens een rugnummer of een naam op het rokje /shirt komt te staan. De bedoeling is wel, dat je als ouder zelf voor de kosten opdraait.
Als het rugnummer/sponsor/naam wijzigt tijdens het seizoen, dan mag je weer een nieuwe outfit aanschaffen.
Ook kan de puber kan maar zo voor of na haar eigen wedstrijd worden ingedeeld om bij andere teams te fluiten.

Nu is het de bedoeling dat de gehele club wordt geverfd/gesnoeid/aangeharkt/geschuurd en weet ik veel  wat nog meer.
De bedoeling is dat de ouders dus de hele club gaan opknappen. Het verzoek een klusje uit te zoeken kwam laatst via de mail.
Daar heb ik niet op gereageerd.
Vandaag kwam de klapper.
Iemand stelde lijst samen te stellen waar alle ouders gewoon worden ingedeeld voor een klus.
Daar ging het mis.
Ik stuurde een mail. Waarvoor ik eigenlijk contributie betaal?
Gatverdamme….wat een eikels.

Ik kreeg ook al antwoord op mijn mail.

Of ik al wist voor welke klus ik me opgeven (????)
ik ga nu terugmailen.
Zijn ze helemaal van de pot gerukt?!

3 reacties

Geef een reactie

 • Ja belachelijk die zorgpremie! en het ergste is nog dat dit ook helemaal niet bijdraagt aan de crisis ….Het gaat ons ( 1 1/2 verdiener) Euro 200,- per maand extra kosten maar ik las ook ergens dat het eigen risico ook nog verder omhoog gaat naar Euro 500,00 + Euro 50,00 als je naar de spoedeisende hulp gaat en dan ook nog die zorg in natura de verzekeraar bepaald waar je je behandeling moet ondergaan…nou ja zo breken ze de economie verder af…

 • Sommige sportclubs slaan werkelijk alles! Te gestoord voor woorden wat je beschrijft!
  En ook ik snap werkelijk niet dat er massaal op de VVD gestemd is. Heerlijk dat nu toch de hypotheekrente ook wordt aangepakt, wordt hoog tijd! Van de nwe zorgpremie wordt ik beroerd: met een man in de WAO en twee opgroeiende pubers in da house is het al schrapen. Nog meer gaan werken zit er voor mij niet in; ik loop al jaren op m’n tandvlees…

 • ik vind die mails van de hockeyclub erger dan op welke partij iemand heeft gestemd.
  welke combinatie ook zou regeren, er is altijd genoeg commentaar

  die coach wil dat toch zelf??? of wordt hij gedwongen??

  sterkte

  Berber

  (wat heb je teruggemaild?)

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: