Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Lekker weertje……

L

Er ligt een Takkie zwaar naast me te ademen terwijl ik probeer te typen. Hij slaapt…dat heb je met die luie teckels…(woordgrapje)
De dreumes zit lekker met zijn blokjes te spelen. En nog mooier, de zon schijnt wat.
Ik heb zin om te fietsen, ik heb zelfs de achterband al opgepompt.

Maar bij nadere inspectie van de achterband zag ik dat die er niet jofel uitziet. Best een groot risico om dan naar buiten te gaan. Straks sta ik in de woeste wildernis hier rondom het durp en krijg ik een klapband. Dat zou lachen zijn.
Kan ik vervolgens met een dreumes van 10 kilo onder mijn arm naar huis wandelen. Nee laten we dat maar niet doen.

Misschien maar beter ook, Ik ben nog niet hersteld van de ‘koopzondag’ gisteren. Het ging mis toen ik in een kinderwinkel stond te kijken naar dreumeskleding en er naast mij een moeder begon te schreeuwen tegen haar kind. En vervolgens leek het alsof iedereen begon te schreeuwen tegen zijn kind. Er kwam een hoofdpijn opzetten die zich laat vergelijken met lichte migraine en mijn complete rugspieren zaten opeens KETJING !!! vast.

De hoofdpijn trok s’avonds pas weg. Nadat ik een poosje verhalen had bijgelezen op diverse blogs. Voor mij de beste ontspanning op het moment.

Morgen weer een dagje zknhs. In de ochtend naar therapie en gaan we het hebben over het vervolg van dit. Die bewuste lijst gaan we morgen puntsgewijs afwerken/benoemen/verklaren/beschrijven, you name it.
En dรกรกr zie ik best wel tegenop.

Morgenmiddag ga ik met de dreumes naar het ziekenhuis. In de familie zit een oogafwijking waarvan ze morgen gaan kijken of mijn dreumes daar ook mee behept is. Ik vind het spannend!

Het wordt weer een pittig dagje morgen…
Ik hoop morgenavond weer wat ontspanning te lezen op jullie blogs ๐Ÿ™‚
Dus Girls…doe jullie best ๐Ÿ™‚

10 reacties

Geef een reactie

 • Girls? :p sterkte vandaag!
  Ben morgen op steenworp afstand van je ๐Ÿ˜‰

 • We lopen elkaar nรฉt mis…want ik zit er om 11:00 uur. De chef zit er wel met de dreumes..dus die zie je vast wel ๐Ÿ™‚

 • Ik weet niet hoe het werkt in Amerika maar hier in NL hoef je tegenwoordig geen verwijzing meer te hebben van je huisarts. En ze zien kinderen het liefst zo jong mogelijk. Mijn dreumes is nu bijna anderhalf.. Want als ze er vroeg bij zijn kunnen ze vaak makkelijker corrigeren. Hebben jullie daar ook huisartsen? of zit dat systeem heel anders in elkaar?

 • Oeps, num lock uit en dat pas opmerken na de enter. Ik ben er om 10.30 uur.

 • Ik ben er morgen ook, om . voor therapie. Misschien zie ik je nog? Liefs!

 • En geniet van het mooie weer trouwens. Hier is het namelijk tien keer niets. ๐Ÿ™‚

 • Pff, sterkte hoor.

  Wij hebben ook allerlei (zware) oogafwijkingen in de familie en vroeg me toevallig laatst af, of ik niet eens met de kids naar de oogarts moest. Krijg je daar dan gewoon een verwijzing voor? Ik weet ook niet zeker of ze al goed moeten kunnen praten…

 • sterkte! en ja, ik doe dat ook als ik ontspannen moet, even blogs lezen…

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: