Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

lekker zonnetje

l

Lekker zo’n dagje niksen, rusten en slapen. Ik was er ook aan toe. En mijn kleine vriend ook. We zitten zonder al teveel problemen weer in ons ritme wat we saampjes ook hadden voor de vakantie. Nu hebben we niet de hele dag geslapen. Ik zat ook te wachten op een boek wat ik had besteld. Het pakket viel rond 14:00 op de deurmat en ik kon het niet laten om direct te bladeren naar de stukken in het boek die ik interessant vond. Na een half uurtje, boordevol treffende passages, vond ik het welletjes. Niet teveel info op één dag. Alles op zijn tijd.  Eerst maar eens even naar buiten voor een wandeling.

Wat hebben we toch weinig nodig als het mooi weer is. Je pakt een kinderwagen, en een baby, een paar makkelijke schoenen/slippers, flesje water, zonnebril portemonnee en telefoon en laten we de huissleutel vooral niet vergeten. En voila, lekker wandelen in ons prachtig stadje. Ik kan zo genieten van de natuur in zijn prachtige vorm en kleuren. Nu woon ik ook op een schitterend plekje in de binnenstad van een historische stad. Als ik de straat uitloop struikel ik dagelijks over toeristen.

Vanavond ff brainstormen met mijn echtgenoot over morgen. Dan is C. weer hier. En er moet een verlenging worden aangevraagd bij het CIZ. De vraag is of ik meer uren wil of niet. En of ik er überhaupt mee door wil gaan. Misschien kan ik ook wel zonder C. …………??? Als mijn echtgenoot klaar is telefoneren gaan we de koe ‘C’ eens bij de hoorns pakken.

Wordt weer vervolgt.

2 reacties

Geef een reactie

  • Fijn, zo;n dag 🙂 Kleine dingetjes die je blij maken, zelf bepalen of en wat je wilt. Energieaanvullend!

  • Ben blij dat je hebt kunnen genieten van het mooie weer in die hele mooie stad van jou.
    Mijn gedachtewn dwalen even af naar het verleden. Ik zie ons nog zitten bij de Chinees 😉
    Liefs!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: