Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Lets begin….

L

We zijn begonnen. Ik zeg maar ‘wij” want ik slik de pillen en mijn omgeving doet de rest. Lees: houdt me in de gaten 🙂

Vanmorgen achterloos het pilletje achter in mijn keel gegooid en met een grote slok water weg gespoeld. Het leek ff goed te gaan…maar na een paar uur in mijn binneste zijn stoffen te hebben afgegeven gebeurde er iets rots.
Ik voelde me misselijk, duizelig en had het idee dat ik ff buiten mezelf trad. Ik heb de visite alleen gelaten en ben in bed gaan liggen met mijn kleine liefje. Godzijdank geef ik borstvoeding dus konden hij en ik ff lekker liggen.

Please, bespaar me de verhalen over borstvoeding contra anti depressiva. Ik WEET HET!! we hebben het uitgezocht en het KAN. Dus please…niks schrijven wat wat tegendeel is..kan er niet tegen, oke?

Na een uurtje voelde ik me wat opgeknapt…en we gaan zo een stukje wandelen. Ff frisse neus halen, kan ik wel gebruiken.

3 reacties

Geef een reactie

  • Ik ben blij dat je weer een beetje opgeknapt bent. Was echt niet leuk om je zo te zien! Ik hoop dat die pilletjes gauw hun werk doen.

    @ Dionne: Heej, doet je z het niet meer?

  • Het kan eker, bv en pilletjes. S. orgt er wel voor dat je de goede krjgt. En ja, aan dit soort pillen moet je wennen en dat duurt soms een paar weken. Wanhoop niet, het went echt!

  • kom op pilletjes aan de slag! Fijn dat je je even terug kon trekken met je kleine man. kan soms even een lekker oplaadmoment zijn, even samen.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: