Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Lief zijn voor jezelf

L

Nu ik dit schrijf kijk ik een docu over Pearl Jam op Ned.3. Heerlijk!
Mijn lichaam voelt zich relaxed en rustig. Daardoor kan ik de drukte van de muziek blijkbaar goed aan. Wat ook meespeelde was een geslaagde middag. Onder het mom van ‘lief zijn voor mezelf’ haalde ik zalige spullen voor mijn lichaam (wat bij mij ook geestelijk doorwerkt)

Soms moet je ff lief zijn voor jezelf. Daar ben ik deze week best druk mee geweest. Het begon met een bezoek aan de huisarts, vervolgens lekker in beweging geweest met de fiets, onder de douche scrubben tot mijn huid boterzacht aanvoelde, scheren, knippen, maskers en smeren met lotionnetjes. Moet ik vaker doen, voor deze ‘toestand’ verzorgde ik mezelf beduidend beter. Ik heb nu wel andere dingen aan mjin hoofd dan bezig zijn met mijn uiterlijk. Het blijft wel een leuke bezigheid vond ik deze week. Goed nieuws voor de toekomst denk ik dan maar zo.

3 reacties

Geef een reactie

  • Het zijn van die dingen waar ik het laatst op zal bezuinigen: dagcreme, goede shampoo + conditioner en douche/badgel. Douchen is opladen voor mij. En al-tijd krijg ik de beste ideeën in bad. 🙂
    Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. En zo’n zacht huidje is voor de chef ook fijn. 😉
    Kortom: blijven doen! Geeft je een zacht lijf en rust in de kop.

  • Heel goed om jezelf af en toe even flink te verwennen. Vaak doet het vooral je geest goed en dat je lichaam er ook op vooruit gaat (als het goed is), is alleen maar meegenomen 😉 Ik sla mijn eigen dingen ook vaak over en dan na een tijdje komt ineens het moment dat ik echt even een ik-momentje wil inlassen! Kan ik er weer even tegen.

  • Ja, die docu, was super he!

    En jezelf verwennen, doe dat vooral! Lekker smeren en lang in bad liggen, beetje rommelen met nagellak en ontharingsspul.. ik zelf ga ook graag naar een masseur (sauna) maar weet niet of jij dat lekker vindt (veel mensen nlet?!)

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: