Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Liefde is ………..

L

Het ligt al een poos achter ons maar het is nog lang niet uit mijn hoofd.

Het concert van John Legend afgelopen oktober.

John, John…….John…..wat een lekker ding….altijd goed gekleed en die stem…….grote goedheid……

Ik had er heel erg veel zin in en dat we met ons hoofd tegen het plafond zaten van het Ziggo Dome mocht de pret – uiteindelijk- niet drukken. Bij het eerste nummer was ik flabbergasted. De show was niet groot aangepakt, heel intiem zelfs, een klein podium waar hij achter een vleugel zat en een paar mensen van een strijkkwartet op de achtergrond. Geen lichtshows of andere spektakel….John Legend was het spektakel hemzelf.

Het duurde ook niet lang voordat ik tot tranen toe geroerd zat te luisteren. Die tranen bleven het hele concert stromen. En dat alleen omdat ik zat te genieten. Hoe mooi is dat? Ik heb al veel concerten bezocht maar dit was mij niet eerder overkomen. Tijdens het luisteren naar zijn stem en pianospel besefte ik dat wij in Nederland geen sterren van zijn kaliber hebben of die in zijn schaduw mogen staan. Dat had ik ook bij het concert van Beyoncé, als je haar live hebt zien optreden weet je wat talent is.

De enige die nog op mijn wishlist staat is Adele, maar het lijkt erop dat die helemaal uit de running is.

Ik weet niet of jullie van John Legend houden maar ik ga hieronder een clip plaatsen die afkomstig is van het concert uit het Ziggo Dome. Ik vond deze uitvoering echt waanzinnig goed. Wie weet genieten jullie er net zo van als ik heb gedaan.

2 reacties

Geef een reactie

  • Lekker hè? Op goede muziek kun je heel lang teren. Ik geniet nog na van het concert van Eels in het Concertgebouw en dat was toch echt al voor de zomervakantie. En De Dijk, twee maanden geleden in Hedon. Ook zoooo mooi. Enjoy!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: