Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Lotus Lilly

L

Als ze als kind de warmte van de zomer had gekend, Was ze die warmte in haar winter nooit verloren. Als ze als kind de warmte van een nest had gekend, Had het haar leven lang niet gevroren. Liselore Gerritsen

Ik ben geboren in de jaren 70 van de vorige eeuw en woon samen met echtgenoot, twee kinderen en drie honden.

Ik ben altijd bezig mijn kennis te vergroten en lees daarom alles wat los en vast zit. Van tijdschrift en dagbladen tot literatuur en pulpromannetjes. Ik wroet bijna dagelijks in mijn moestuin en klets ook heel wat af met mijn kippen die daar wonen.

Ik houd van de interactie met mensen en daarbij is dit blog een mooie springplank.
Dus, heb je vragen of wil je wat anders kwijt, reageer gerust of neem op een ander manier contact op.

In 2010 kreeg ik de diagnose PTSS
De afgelopen zeven jaar ben ik onder behandeling van een geweldige psychiater en hele goede therapeut. De therapeut zie ik wekelijks de psychiater naar gelang mijn stabiliteit.

Ik beoefen al jaren het boeddhisme maar dat is op dit moment niet zo simpel als je in mijn schoenen staat. Toch is mindfulness en positief blijven de motor geweest die de afgelopen jaren goed zijn werk heeft gedaan. Dat is de reden dat ik de de strijd niet heb opgegeven maar strijdbaar de dagen door trek. Ondanks dat ik een wereld heb zo klein als een peanut lukt het me toch nog regelmatig wat tekst op het WWW te werpen.

 

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 23 andere abonnees