Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Marktplaats en de kringloop

M

Wat het één met het ander te maken heeft?

MP

De combinatie van 3 kids, huis in de binnenstad, iedereen zijn eigen kamertje hier in huis en geen zolder, geeft geen weinig ruimte tot opslag.Dus alle babyspullen van mijn kleine man moeten na goed gebruik en bij overtolligheid direct het veld ruimen om vervolgens weer plaats te maken voor nieuwe spullen. Zo moest er hoognodig van alles op MP worden gezet. En ben ik ook druk aan het speuren op MP naar spullen voor de kleine man.  Zo ben ik eergisteren echt uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuren bezig geweest om advertenties voor elkaar te krijgen. Moeilijk was het niet, verre van eerlijk gezegd. Maar als je met mijn ‘toestand’ zit, dan wordt het snel knap lastig. Het is dat ik er niemand in mijn omgeving blij mee kan maken, anders had ik het gewoon weg gegeven net zoals Dionne. Ik vind het wel een sport, dat zoeken van spullen op MP. Net zoals het zoeken van spullen in een kringloopwinkel. Zo bedachten we vandaag, dat er een goed gordijn bij de achterdeur zou moeten komen. Als het koud is buiten, dan is het daar in de gang niet te harden. Dus hopperdop naar de

Kringloop 

Uiteraard vonden we een pareltje van een gordijn. Zware fluweel/velours in een mosterdgele kleur. Volgens mijn hubby ontzettend retro. En ach, ook al was het niet retro, het gordijn ging sowieso mee naar huis. Voor die prijs kun je dat gewoon neit laten liggen, laat staan zelf maken of laten maken.

1 reactie

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: