Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Met het schaamrood op de kaken

M

Ik heb inderdaad het schaamrood op de kaken. Waarom??

Mijn ventje werd ziek, hoge koorts blablabla, zie het log hieronder. En ik heb hem, hardop, een paar x een watje genoemd omdat ik me niet kon herinneren dat mijn dochters ooit zo hadden gemekkerd met die tanden. Maar vandaag viel me iets op aan hem, eigenlijk had ik gisteren al het vermoeden. En op het moment dat ik ernaar keek schaamde ik me diep.

Mijn arme ventje had naast die 6 (!!) tanden ook last van dit KLIK

 

Niks geen watje!! gewoon twee heel vervelende zaken tegelijkertijd!

17 reacties

Geef een reactie

 • Niet te hard zijn voor jezelf!

  Ik heb het ook al zo vaak gedacht (en soms ook tegen hem gezegd…), dat meneer zich aanstelde: want niets te zien, geen aantoonbare reden om het zรณ op een krijsen te zetten. Tot je beseft waar het vandaan kan komen (doorkomende tand, oververmoeidheid, of je toch ineens een bult ziet verschijnen…).
  Je krijgt niet alles mee als moeder. En dat is niet meer dan menselijk en normaal. Zolang je ‘m maar troost zodra je weet wat er scheelt. ๐Ÿ˜‰

 • ๐Ÿ™‚ ik ga er eens wat meer voor je opzoeken. We hebben nog wel meer van dat soort ‘vreemde’ uitspraken

 • Dat waarschijnlijk typisch NL ๐Ÿ™‚ zo heb ik gisteren ontzettend gelachten om de “aap met de 7 lullen” van Dionne.

  We maken hier wel veel vervelende grapjes over dieren ๐Ÿ™‚
  En ja, el Kwekkos is weer wat beter….beetje witjes, slapjes en slaperig.

 • Soms zijn symptomen niet zo heel duidelijk. En dan kun je er achteraf achter komen dat iets al tijd sluimert. Tja….kan gebeuren hoor!

 • Het is ook wel veel wat ze gaan mankeren de eerste jaren. Gelukkig wordt dat allemaal minder als ze wat ouder zijn. Ik heb wel eens gedacht dat ik van het ene in het andere viel. Waren ze niet verkouden,dan was er wel weer oorontsteking of kriebelhoest, krentebaard, griep, verkoudheid, luieruitslag. Maar we komen er wel doorheen.

  Ik schrok eigenlijk een beetje van mezelf. Ik had het idee dat ik dingen weer ‘door’ begon te krijgen. En ik voelde me beetje schuldig dat ik dit gemist had, En hij waarschijnlijk onnodig pijn heeft gelden. Stupid me.

 • mmhh…fijn!! weer knuffels. We zijn er blij mee! ๐Ÿ™‚ over een poosje in het echt knuffeluh ๐Ÿ™‚

 • *wink* inderdaad!! ik heb al vaker met opgetrokken wenkbrauwen naar hem gekeken en gedacht: “wat heb ik nu aan mijn fiets hangen?”.

 • Waarmee ik uiteraard bedoel dat het een geweldige opmerking is. Ik ga die onthouden. (om alle misverstanden te weren, nietwaar) ๐Ÿ˜‰

 • Zijn we dokters? Ik dacht het niet, hรฉ, dus geen reden tot schaamte, hoor. Is ie beter ondertussen?

  Trouwens, me even halfdood gelachen met de opmerking ‘achterafkijkjeeenkoeindekont’ hierboven.

 • Och t arme kereltje!
  Zo heb ik eens een dochter een jaar met chronisch ontstoken amandelen laten rondlopen.
  Gewoon je bord leeg eten en niet zo mekkeren over keelpijn was mijn motto.
  Over schaamrood op de kaken gesproken!
  ๐Ÿ™‚

 • Ach gossie, arme vent! Maar niks te schaamrood hoor; al die kinderziektes kun je als moeder toch niet 1-2-3 herkennen? (Zesde ziekte… Volgens mij hier nog niet gehad, of wel? Tss, schaamrood hier: ik weet het geen eens meer… ๐Ÿ˜‰ ). Beterschap voor het knulleke!

 • Gompie! Arme jongen. Nou ja, jij kunt toch ook niet alles weten!? Don’t blame yourself. En geef het arme schaap maar een extra knuffel namens mij. ๐Ÿ™‚ Beterschap.

 • Ach arm manneke. En schaam je vooral niet hoor , er zijn wel ergere dingen om je over te schamen ๐Ÿ˜‰ En tsja mannekes…zijn toch wel een beetje piepers ๐Ÿ˜‰

 • Ahwww, zieltje. Maar ook typisch gevalletje ” achterafkijkjeeenkoeindekont*. Wat Dionne ook al zei, don’t blame yourself dat je dat niet door had. Bewijst hij maar weer dat een watje nooit van toepassing is en gelukkig kunnen ze ook niet niet het ziek zijn faken. Gewoon een keiharde bikkel ๐Ÿ˜‰ Beterschap!!

 • Tsja, dat is wel sneu voor El Kwekko. Maar het knullige is dat ze eerst lastig en hangerig en huilerig zijn en pas dan zie je dat ze ziek zijn. Kon je ook niks aan doen. Dus weg met dat schaamrood en het mannetje een dikke knuffel geven. Hier heb je er ook een van mij *knuffel*.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: