Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

mijn gevangenis

m

Ik zit gevangen in mijn eigen gemaakte gevangenis. En ik ben hier ontzettend ongelukkig. Doordat ik straatvrees heb, is het lastig om me buiten mijn huis te begeven. Tenzij ik met iemand ben die ik vertrouw.Ook is het lastig om mensen te ontvangen in mijn gevangenis. Want ik raak daar ook paniekerig van. Dat is dus echt fantastisch, maar niet heus. Want ik voel me eenzaam, heel erg eenzaam….en dat kan me opeens zo aanvliegen.

Volgende week komt C. een volgens de intaker een lieve vrouw van de thuiszorg. Zij komt mij helpen met de meest simpele dingen, omdat op dit moment niks meer vanzelf gaat.

Ik heb het op dit moment echt even heel erg zwaar. Het is eigenlijk al tijden heel zwaar. Maar tussen zwaar en zwaar zit echt een verschil. Ik heb sinds vorige week mijn 2e ophoging gehad van de Anti depressiva gehad….en ik voel me dan eerst een poosje niet tof voor dat het weer begint te werken.

En ondertusen ben ik begonnen met zelfbeschadiging….en ik heb er ook nog eens behoorlijk pijn van.
Verdorie!!! waarom lopen dingen op dit moment zoals ze gaan?

Heb ik ook nog iets leuks te vertellen? jazeker!! mijn kleine ventje begint opeens enorm te kletsen…wat een herrie maakt hij zeg..maar zo lief en aandoenlijk.

Ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met shoppen op MP voor leuke babykleding en ben daar ook bijzonder goed in geslaagd. (zie foto) Ik zoek de kleertjes..en mijn lieve man haalt dan overal in het land de spulletjes op. Zo hoef ik de deur niet uit.

6 reacties

Geef een reactie

 • Waar ik kan, ben ik er voor je.
  Zo was het, zo is het en zo zal het blijven.
  Dat er maar steeds meer lichtpuntjes gaan komen!
  Liefs mij.

 • @: allemaal, bedankt voor jullie knuffels!! ik voel ze bijna! het is zo fijn om jullie reacties te lezen

  @myrna: wat een lief berichtje van je! Ik hoop van harte dat we over een poosje weer leuke berichten lezen op mijn blog 🙂

  @ Dionne: Ik hoop dat je gelijk krijgt!! dikke knuffel terug
  ps: iedereen een knuffel terug!

 • Dikke knuffel. Things ain't easy, but they will be, some day in the future.

  Of nog erger: mijn lieve schoonmoeder was hier vanmiddag met een doos boeken en Olaf reageerde hevig teleurgesteld. Wat, zit Mien van 't Sant er niet bij? Met "eens keert het tij" en "licht achter de horizon".

  Alles wat je benoemt, (her)ken ik. Het is k*t. Maar het gaat wel over. Blijven praten, alle hulp aanpakken die je krijgt en jezelf niet de schuld geven. Dit stond niet op je verlanglijstje, het is geen straf, het is gewoon stomme pech.

  Knuffel.

 • Ik dacht: leuk, weer eens een berichtje van Lotus! Maar nee, niet leuk: dit klinkt toch wel erg heftig. Je schrijft het wel open en eerlijk op. Ik hoop zo voor je dat je over een tijdje hierop terugkijkt en denkt: dat ben ik ook weer te boven gekomen. Langzaam aan, lief voor jezelf. Sterkte lieve Lotus.

 • @ Wiep: bedankt voor je lieve knuffel! 🙂 ik heb je al een paar x een berichtje gestuurd via FB, heb je die wel ontvangen?? Dikke knuffel terug

 • Ik weet niet wat ik moet zeggen, behalve dan dat ik hier erg van schrik en dat ik je heel, heel veel sterkte wens! Ik hoop dat de behandeling nu eindelijk verbetering gaat brengen. Een ontzettend dikke virtuele knuffel van mij. XXX

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: