Prachtige indrukken opgedaan op de Monumentendag

Ik had er al een hele poos naar uit gekeken. Maar besefte een half jaar geleden al, dat het wel eens niet voor mij weg gelegd kon zijn. Althans. deze x in september. Maar ik wilde zo graag rondkoekeloeren dat ik extra medicatie slikte en gingen we op pad.

In een oude bank. Achter deze deur lagen vroeger de obligaties, goudstaven en andere zaken van waarde
Een prachtige vloer in de bank.
Nog steeds in de Bank
Binnen in een oude Kazerne, nog snel naar binnen geweest voordat de kazerne een andere bestemming krijgt. De werkzaamheden daarvoor, waren al bezig.
Standbeelden van een oude brug die in de oorlog is vernield.

 

2 Comments

 • 7 jaar ago

  Oh, het is jou wel gelukt! (ik kwam er zaterdag om 17.00 uur achter en zondag zat al vol). Lijkt me zo gaaf, om eens rond te mogen neuzen waar je anders nooit kunt komen, in oude gebouwen vol verhalen en geschiedenis.
  En stoer van je. Dat je gegaan bent. Dat lijkt me verre van makkelijk te zijn geweest.

 • Dionne
  7 jaar ago

  Ik las al ergens dat de ****** opengesteld was. Zo gek, daar heb ik 5 jaar gestudeerd en het was een en al bedrijvigheid.
  * aangepast ivm privacy

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: