Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

My Blessings #15

M

Een dag te laat toch mijn blessings. Het was een ontzettend druk weekend (voor mij althans) Maar hier zijn de foto’s en de verklaringen daarbij.

Dit voetje wat vast wordt gehouden met dat kleine handje is het beeld wat ik een aantal keren per dag zie. Als ik hem voed. Zo lief!

Mijn kleine ventje is baby-af. Hij is nu een dreumes? Anyway, hij was jarig. We vierden het feestje niet in ons eigen huis, dat zou verre van verstandig zijn ivm mijn ‘toestand’.
Het was een mooie stek waar we het feestje vierden en hij is gruwelijk verwend.
Met het vieren van zijn verjaardag vierde ik in mijn hoofd de mijlpaal van 1 jaar borstvoeding.

Daarnaast begon hij opeens deze week écht te kruipen en gaat werkelijk overal staan.

Een half jaar geleden verfde ik mijn haar van blond naar het meest donkere bruin wat denkbaar is. Ook deze x (ik verfde al eerder eens mijn haar bruin) waren er bitter weinig mensen enthousiast over deze ‘move’.
Nu ben ik bezig terug te keren naar mijn oude haarkleur. Dat gaat uiteraard niet zo vlotjes. Ondertussen ben ik na een aantal behandelingen ‘roodharig’ geworden. Nog lange niet mijn eigen kleur, maar ik vind dit wel een verbetering!
Het was een goede week!

Hoe was jullie week?

Count your Blessings is een initiatief van Anki, kijk ook eens bij onderstaande blogs voor meer geluk en zegeningen.

Effie – Martine – Maartje – Iris – Debora – Mireille – Belinda –Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-lu –  Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje –  Isabelle –Mickey – Mieke – Margriet – Marieke -Barbara – Anouk – Linda

3 reacties

Geef een reactie

  • Wat lief, dat voetje! En gefeliciteerd met de nieuwe dreumes status, het wordt een stuk mobieler zo. E haarkleur, zucht… Blijft lastig! Ik hou het maar op blond in twee tintjes tegnwoordig…

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: