Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Natuurlijk is het hier ook lente!!

N

Ook hier is het lente.
Natuurlijk is het hier ook lente!!
maar ik…………..ik ruik het
Ik voel het
en ik zie het ook.
Zo als een kat, die nestelt in de warmte van de zon, zo zat ik gisteren in ons tuintje te genieten van het zonnetje.
Eigenlijk hou ik niet van de warmte, mijn huid kan ook niet tegen de zon.
Maar deze heerlijkheid daar wilde ik van genieten.
Voor iedereen geldt dat de wereld er stukken beter uit ziet als de zon schijnt.

Zo vond ik een potje nagellak terug. Ik kocht het 2 of 3 jaar geleden…..maar toen was de wereld er nog niet klaar voor. Ook kocht kleine lieve teva’tjes voor de dreumes. Ik hoop dat hij er de komende maanden heel wat meters op loopt. Hij loopt al een beetje…een paar stapjes…en alles wat beweegt helpt hem om meer stappen te zetten. Maar stapjes los…..dat moet nog op gang komen.

Verder kreeg ik bij het afrekenen in een winkel een bosje narcissen.
De ‘kassadame’ glom van blijdschap bij het overhandigen. Mijn glimlach kon ook niet breder. Zo’n leuk en mooi gebaar….ik kon het waarderen.

Een zonnig liedje maakt de lente compleet, twee van mijn favoriete zangers in één liedje Michael stipe & Coldplay – In the sun
Fijn weekend!

7 reacties

Geef een reactie

  • Wat leuk dat je narcisjes kreeg! Daar fleurt een mensch van op.
    Ik zie net (nichtje) Ester hier ook op de blog, wat een gezelligheid hier!

  • Fijn stukje! Ik hou van kassadames die gratis een narcissenbosje weggeven. Met een glimlach. En die nagellak; nice colour!! xxx

  • @ Sannah: hihih..tuurlijk doe ik aan verzoeknummers, ik zal morgen een foto maken
    @ Mammalien: denk vooral niet dat je met meiden beter af bent hoor! als blijkt dat ze een andere kleur/model/winkel hebben uitgezocht dan hun vriendinnen….krijg je meiden die schoenen NIET meer aan. Tenzij je ze niks nieuws meer geeft en ze wel moeten, dat heb ik dit najaar gedaan. Werkt perfect!

  • O, leuk zo’n gratis narcissenbosje (met glimlach!). Nagelak ook super. Teva’s ook, maar mijn eigenwijze jongens deden daar altijd heel moeilijk over. Eigenlijk over alle schoenen, zeker over nieuwe, dus misschien moet ik ze maar inwisselen voor een paar meisjes die altijd wel nieuwe schoenen willen?!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: