Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Nog één nachtje slapen

N

Ik nachtmerrie de nachten door op het moment, wat een ellende. Zal vast te maken hebben met de spanning van de naderende operatie. Morgen is het zover, de tas is gepakt de spullen liggen klaar het enige wat ons nog rest is een een doosje zetpillen halen. Die moet er morgenochtend al vroeg in heb ik begrepen.

De kleuter is er best rustig onder. Hij heeft het filmpje één keer gezien en kan het woordelijk navertellen wat hij ook veelvuldig doet tegen een ieder die wil luisteren. Hij pakte vanmiddag na de lunch zijn jas en handschoenen en deelde mee dat hij zijn vrienden in de straat ook nog moest vertellen van het naderende onheil.

Niemand zal het zo te binnen schieten maar dit kleutertje is volgende week ook nog eens jarig. Zijn feestje voorbereiden was al in volle gang maar konden we in de koelkast zetten nu de operatie roet in het eten gooit. Dat vind ik echt heel erg jammer, op Pinterest had ik zoveel leuke traktaties gevonden en kon niet wachten om ze te maken en ermee naar school te gaan.

Volgens de dokter zal hij er twee weken mee zoet zijn, ik had al uitgerekend dat hij dan dit jaar niet meer naar school gaat; het is over twee weken al bijna kerstvakantie. De juf trok me vanmorgen nog aan de jas en sprak op luide toon de verwachting uit hem dit jaar gewoon op school te zien. Waarschijnlijk goed bedoelt maar ik heb geen idee of dat ook gebeuren gaat. Wat ik las en hoorde was dat een bloeding na het verwijderen van de keelamandelen nog voor kan komen na 10 dagen! Ik ben het liefst in de buurt zolang dit soort gekkigheid gebeuren kan.

We zullen het zien.

4 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: