Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Nog even geduld en dan……

N

Mocht iemand zich afvragen of ik me schuldig voel over mijn a.s. vakantie dan is het antwoord: Nee.
Dat heb ik wel even gehad – een paar dagen zelfs- maar was vrij vlot over.
Geheel te wijten aan de chef, de puber + tiener.

Feit wil, dat ze zelf ook het gevoel hebben dat ze vakantie hebben als ik weg ben.
Een week lang geen gillende tornado door het huis die op zijn weg alles pakt en verplaatst wat je lief is.
Alle sloten kunnen weer van de deur(en) omdat er niet zomaar een klein mensje naar binnen schiet die de boel volledig op de kop zet.

De chef zal heel andere dingen op tafel zetten dan wat ik dagelijks doe.
Daar zal in ieder geval de puber erg blij mee zijn, die houdt namelijk niet zo van mijn kookkunsten; ·die eet liever een gekookte aardappel met een handje vol gekookte groente. Heel degelijk, heel smakeloos, zo niet wat ik lekker vind.

Verder kunnen de tv en radio op luider volume schetteren. En vergeet het op-en-neer rennen van de trap niet.
Er is niemand thuis als ze uit school komen, dat zal wel even wennen zijn. Toch is dat misschien nog wel fijner dan een moeder die wél thuis is, maar waar je vervolgens niet al te lang tegen aan kunt lullen.

Een week niet op hun tenen hoeven lopen, ik gun het ze van harte.
En ondertussen begin ik mij af te vragen of ik straks wel een vakantiegevoel krijg.
Want ik ben per slot van rekening wel op pad met die kleine tornado en onderzoeker.
Sinds hij is geboren – nu bijna 3 jaar geleden – heb ik niet zo’n poos met hem alleen doorgebracht.

Eigenlijk is dat best een grote verantwoordelijkheid besefte ik afgelopen week.
Vooral als je bedenkt dat ik ook van plan ben met hem te gaan zwemmen.
Dat heb ik nog niet eerder gedaan, daar vertrouwde ik mijzelf niet voor.

Er is in ieder geval genoeg vertier voor mijn peuter, en mocht ik tijd en puf over hebben voor eigen ontspanning dan heb ik natuurlijk een iPad en een laptop mee  😆
Nog even geduld hebben voor het zover is, ik heb er nog steeds zin in!

9 reacties

Geef een reactie

  • Dat gaat helemaal goed komen: laat de voorpret maar gerust overheersen. 🙂
    Heerlijk man: even eruit. En denk maar zo: het is misschien een kleine tornado die je meeneemt, maar dat is dan ook het/de enige waar je je een vakantie lang op hoeft te richten. 😉 Jouw energie en aandacht kan één gerichte richting op, en je krijgt vanuit één richting respons en drukte terug. En liefde.

  • Ik snap dat verantwoordelijkheidsgevoel, maar komt helemaal goed. Voor iedereen lekker om even uit de nrmale ang van zaken te zijn ,toch? Des te meer waardeer je weer als je elkaar weer terugindt. Dat schijnt vakantie te doen.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: