Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Nog even voor de vakantie

N

Ik zou willen dat de tijd soms even stil stond. Ik voel me namelijk de laatste weken wat anders dan anders. En ik weet niet of ik kan zeggen dat beter is oid, maar ook niet slechter. Van mij mag dit wel even blijven. Ondanks dat ik de hele dag door tegen mijn eigen beperkingen aanloop, merk ik ook dat er een aantal zaken makkelijker gaan dan eerder.

Helaas (ja, beetje wel) heb ik morgen therapie. Het beloofd nog wat morgen, ik heb het idee dat de duimschroeven worden aangedraaid hoogstwaarschijnlijk om een doorbaak te forceren?? Who Knows? Ik weet wel dat ik de vorige keer, door het oprakelen van de zware kost, kotsmisselijk werd. Lekker vooruitzicht voor morgen. Daarom heb ik ook maar besloten me niet te gaan verplaatsen op twee wielen. Ik heb daar helemaal geen goed gevoel bij. Ik ga in veilig gezelschap met de auto.

Ik vind het spannend. Ik heb morgen ook een prangende vraag voor de peut.
Ik wil namelijk heel graag een paar dagen op vakantie. Maar of dat haalbaar is? Gezien dit verhaal, ik twijfel nog steeds een beetje. Ik heb nog geen antwoord gekregen op de vraag: wat te doen als….?
Als het een geruststellend antwoord is, dan kunnen we misschien de plannen wat meer gaan uitwerken.

Wordt vervolgt.

3 reacties

Geef een reactie

  • Heftig, zo’n dag waar je nog ‘voor’ staat en die vraag die dan door je hoofd blijft gaan waar zoveel mee samenhangt voor jou. Petje af Nurse! En veel sterkte vandaag lieverd…

  • Ben benieuwd hoe het afloopt / of je op vakantie “mag”. Sterkte alvast.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: