Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

NPO – neuropsychologisch onderzoek

N

Ik hoop dat het het de àllerlaatste keer was dat ik dingen van vroeger heb moeten oprakelen. Ik wil het er niet meer over hebben, het is voorbij, we moeten verder.

Het gesprek liep een beetje zoals ik het me had voorgesteld, ik blokkeerde volledig bij de eerste vragen en de afspraak duurde ook langer dan gepland stond. Er wordt wel doorgepakt, ik heb deze week weer een afspraak staan voor de testen, welke dat zijn weet ik nog niet. De datum voor de uitslag staat ook al in de agenda. Binnen twee weken weet ik exact wat nu de diagnose is en ondanks dat ik ook weerstand voel zal het ook opluchten.

Echtgenoot was bij dit gesprek aanwezig en zal bij uitzondering ook aanwezig zijn bij de testen komende week. Dat is niet gebruikelijk maar er was begrip voor mijn situatie. De aanwezigheid van echtgenoot zorgt bij mij voor rust en zal er ook voor zorgen dat ik de test binnen de gestelde tijd kan maken.
Mocht het niet binnen de tijd lukken mag ik terugkomen om het op een ander moment af te maken.

Met uitzondering van vrijdag hebben we alle dagen van komende week een afspraak staan, hoezo vakantie voor echtgenoot? 🙂

 

 

1 reactie

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: