Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Nurse Martens bestaat 4 jaar

N

Deze maand bestaat “Nurse Martens’ 4 jaar. Het waren bewogen jaren waar heel veel is gebeurt. En ook weer niet. Begin 2011 had ik nog helemaal geen idee hoe de komende jaren eruit zouden zien. Het enige wat ik toen wist was dat het helemaal niet goed ging.

In de afgelopen jaren is boven water gekomen wát er aan de hand was en werd een behandelingsplan uitgezet. Dat het herstel jáááren zou duren nam ik niet echt serieus. Toch lijkt dat wel te kloppen. De periode waarin bloot moest komen te liggen wat er aan de hand was was wel de meeste spannende tijd. Het werd regelmatig zo zwaar dat ik het liefst de pijp aan Maarten zou willen geven. Het bijltje erbij neer wilde kwakken.

In onze geest zitten niet voor niets ‘black holes’, die zijn er om ons te beschermen. Het hardop uitspreken van de info achter de ‘black holes’ heeft me regelmatig op het randje van de afgrond gebracht. Gelukkig had ik vertrouwen in de mensen om mij heen om toch steeds weer dichter naar die rand te lopen en weten dat ik niet zou vallen. Belangrijker nog: dat zij mij niet zouden laten vallen.

Op dit moment ga ik wekelijks naar het zknhs voor therapie en heb daar veel baat bij. De zoektocht naar de diagnose was lastig en ook de behandeling ervan is niet simpel maar toch zie ik wel positieve veranderingen. Ze zijn klein. Heel erg klein maar zo werkt het nu eenmaal met deze shit.

Voor de mensen die al jaren meelezen: dank je wel voor alle opbeurende en steunende woorden! Het heeft me goed gedaan! En ik hoop de komende jaren nog veel van jullie te lezen. Ik ben nog lang niet klaar met Nurse Martens, ik hoop jullie ook niet.

 

12 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: