Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

olé

o

Nee, ik spreek geen Spaans omdat we in Spanje op vakantie zijn, ben je gek, we zitten gewoon thuis. Maar we hebben er al wel bijna drie weken vakantie opzitten. Echtgenoot heeft vakantie en dat houdt in dat ik het een stuk rustiger krijg. Ben er ook aan toe hoor, sjonge jonge.

Morgen nog even een flinke bump nemen en dan is het ook weekend voor mij. Morgen heb ik de intake voor het onderzoek. Ik zie er behoorlijk tegenop, dat is ook wel aan me te zien en te merken. Goed gehumeurd ben ik niet echt meer nu de datum in zicht komt.

De benodigde papieren heb ik ergens weg gemoffeld, op een aantal vragen heb ik met grote dwarse hanenpoten wat dingen geschreven waar ik nu al spijt van heb. De meest simpele vragen worden door mij ontleed om maar goed te begrijpen wat er nu precies gevraagd wordt.

Voorbeeld: er wordt gevraagd naar een karakteromschrijving, dan begint bij mij het denkwerk al; want wàt is nu karakter en wàt is gedrag? Ik loop helemaal vast met dit soort vragen.
Ik moet er zo toch weer wat aandacht aan schenken want morgen is daar geen tijd meer voor. We moeten héél vroeg in het zknhs zijn.

De kleuter heeft het de eerste twee weken lastig gehad, iedereen die hij kende was met vakantie, gelukkig druppelen ze nu weer binnen en heeft hij wat te doen.

Wie weet gaan we met z’n drieën nog op pad de komende weken, even zien hoe het morgen gaat, en of dat een grote weerslag gaat hebben.

We zullen zien.

Plaats reactie

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: