Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Onbaatzuchtig

O

De pillendoos heeft mijn angsten voor spinnen niet kunnen onderdrukken. Ik stond vanmorgen krachtige termen te schreeuwen in de tuin toen ik een spin zag lopen over de aardappelen. Wat een held op sokken zeg. Voor een ieder die mij gehoord heeft en me erop aan wil spreken vertel ik uiteraard een hele andere waarheid. Iets met dikke ratten in de schuur die zich in mijn onderbeen wilden vastbijten of iets dergelijks.
Ook kan ik -onder invloed van- op speciale momenten ook nog tranen uit mijn ogen drukken. Zoals bij deze film gisterenavond.
Deze film is een aanrader pur sang….werkelijk…de boodschap die deze flim in zich heeft is zo mooi
Een klein tipje van de sluier:

De aan een rolstoel gekluisterde miljonair Phillipe woont in een kast van een huis in Parijs. In diezelfde stad werkt de jonge Sengalees Driss aan schimmige zaakjes. Omdat hij een uitkering krijgt moet hij wel af en toe solliciteren. Dan wordt hij plots aangenomen als de verzorger van Philippe.

ย Mensen, ga deze film zien, een feel good movie over vriendschap en onbaatzuchtigheid, en er valt ook genoeg te lachen! ย 

 

8 reacties

Geef een reactie

 • Spinnen haal ik wel voor je weg. Muizen en ratten mag je dan van mij hebben ๐Ÿ˜‰

  Al veel goeds gehoord over die film. Word wel erg benieuwd nu!

 • Mooi us tie he?? Ik ben dus bang voor alles dat fladdert en n snaveltje heeft…

 • Grrr, internet heeft mijn reactie geloof ik opgegeten…
  Ben dus erg benieuwd naar die film. We hebben hem net binnen (niet verder vertellen ๐Ÿ™‚ . Binnenkort maar eens een avondje met Man plannen. Voetjes op de bank, kopje thee erbij en tissues binnen handbereik…

 • Ik kom hier via via en heb even rondgesnuffeld op je blog. Je schrijft mooi en intens. Begrijp dat je in een heftige periode zit. Sterkte.

 • Heb bewust de filmbeschrijving overgeslagen met lezen: ik wil er straks onbe’vooroordeeld’ door gevangen worden. ๐Ÿ˜‰
  Jullie zijn lieverds!!

  En spinnen… Marnix moest er laatst nog een van me uit de slaapkamer verwijderen. Zo’n harige dikke pikzwarte. Die pak ik zelf echt niet beet. Ook niet met een glas en een papiertje.
  En dan bungelt zo’n vies ding bรณven ons bed. En we slapen nog steeds op de kraambed-arbo-hoogte (vanwege de extra bergruimte die zo is ontstaan ;-)) dus dan zit zo’n spin meteen te dichtbij mijn hoofd, en mijn mond enzo. Te veel verhalen gelezen over mensen die onbewust spinnen eten in hun slaap.
  Oh sorry.
  Hier ga je toch niet van wakker liggen, he?!

 • Oei …. dikke spinnen …. gatsie. Ik werk ze naar buiten in een glas … Heldhaftig dus ๐Ÿ˜‰

 • Heb het niet zo op nachtvlinders, maar weet ze wel heelhuids het huis uit te werken ๐Ÿ˜‰

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: