Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Ondertussen in de bedstee

O
Desktop21
Vanuit mijn bed bestelde ik een hoesje voor mijn nieuwe camera, eentje die tegen een stootje kan en waterdicht is. Het heeft wat tijd gekost voor ik hem tegen een bodemprijs kon kopen. Ik hou van het internet, en van webwinkels, het kan zoveel geld schelen als je beetje rond surft.
DSCN0129
Dit pakket kreeg ik van mijn mobiele provider. Ik ben sowieso h e l e m a a l dol op Rituals, dus dit wordt dan ook goed benut. Als je weer wat opknapt, zoals ik nu, dan is een beetje vertroetelen geen luxe maar eerder een noodzaak 🙂

 

Plaats reactie

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Populaire berichten & pagina’s

Community

Follow

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

Archief

%d bloggers liken dit: