Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Ontvangen in mijn mailbox

O

Winner or  Loser

the winner is always part of the answer

the loser is always part of the problem
*

the winner always has a program

the loser always has a excuse
*

the winner says ‘let me do it for you’

the loser says ‘that’s not my job’
*

the winner sees an answer for every problem

the loser sees a problem for every answer
*

the winner sees a green near every sand trap

the loser sees two or three sand traps near every green
*

the winner says ‘it may be difficult but it’s possible
the loser says ‘it may be possible but it’s too difficult

Be a winner

5 reacties

Geef een reactie

  • Kijk, je vraagt, ik kom lezen 😉
    Ik denk inderdaad ook niet dat je altijd een winnaar kan zijn. Het hoeft ook niet natuurlijk. Je kan proberen te streven naar een goeie ingesteldheid die ervoor zorgt dat het leven dragelijk en bij voorkeur heel aangenaam wordt, maar doe dat maar op je eigen tempo, het valt niet te forceren.
    Ik wil trouwens de eerst tegenkomen die alles mogelijk acht, nergens graten in ziet en ten allen tijde een optimist is. Doodmoe zou ik ervan worden. Kan je nooit eens lekker tegen gaan zitten klagen. 😉 Het evenwicht, dat moeten we vinden.

  • Zoals ik altijd tegen mijn kleuterzoon zeg; het leven is geen wedstrijdje. Als er een winnaar is, moeten er ook altijd één of meerdere verliezers zijn. Ik denk dat de winnaar en de verliezer allebei in ons zitten. We bepalen zelf wie we naar voren laten komen. Maar ze kunnen ook niet bestaan zonder elkaar.

    Hoe is het met je? Ik hoop dat je steeds een stapje verder vooruit kunt zetten. Xx

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: