Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Op de valreep

O

IMG_0421kopie IMG_0430kopie IMG_0431kopie IMG_0437kopie IMG_0433kopie

Op de laatste dag van het jaar 2014 zag ik bij een grote supermarkt een agenda van Flow liggen voor een fractie van de prijs. Aaargghh…die moest mee, die kon ik echt niet laten liggen. Onder deze agenda lag er ook eentje van Smulweb, boordevol heerlijke recepten. Deze nam ik dus ook mee.

Een papieren agenda is en blijft wennen. Alles gaat tegenwoordig digitaal en zo ook mijn agenda en die van echtgenoot. Beide digitale agenda’s staan met elkaar in contact en mocht één van ons wat toevoegen wordt dat voor de ander ook direct zichtbaar.

Het werkt merendeel van de tijd perfect, alleen niet toen ik laatst een heel rits afspraken wilde maken met de poli en dat niet kon omdat ik de agenda tegen mijn oor hield (Iphone) Dan maar terug naar een papieren agenda, en dat is trouwens helemaal geen straf, vooral niet omdat ik  hem mooi mee kan nemen in mijn nieuwe tas. Ik kocht vandaag een cadeautje voor mijzelf; gewoon omdat ik dat mocht en me daar niet eens schuldig over voelde.

Onder het stof vond ik mijn tekenspullen terug en ben eens lekker los gegaan in de Flow.
Al met al wat het niet eens zo’n gekke dag.

Hoera!

5 reacties

Geef een reactie

  • Ik kwam er vandaag achter dat die bak ondertussen te klein aan het worden is 🙂 Ik vind de Flow agenda helemaal ‘Zen’ hij bevat namelijk geen meuk waar ik niets mee doe.

  • Ik heb ook de Flow agenda (van de Sint). Ik gebruik hem vooral om lekker in te schrijven/tekennen. Meer een hoe was vandaag ding dan de afspraken, want die staan inderdaad allemaal in de digitale versie. Wat een handige bak heb je voor je teken/knutselspul.

  • Ik vind I-Phone en I-pad geweldig als agenda maar ongebruik ook nog een papieren versie. Dit jaar weer eens die van Marjolein Bastin.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: