Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Op een klein stationnetje

O

IMG_0252kopie

Dááág kleuter en echtgenoot, veel plezier op jullie bestemming.  Ik bleef in mijn eentje achter met mijn behaarde vriend en was van plan een grote wandeling te maken.

IMG_0254kopie

Letterlijk licht aan het einde van de tunnel.

IMG_0256kopie

Niks spiritueels aan het einde van de tunnel maar wel een mooi wandelpad langs boerderijen.

IMG_0257kopie

Mijn God!!! wat is dit???

Het gebied waar ik liep was niet nieuw voor me, alleen was ik er nog niet geweest sinds er een spoorlijn was aangelegd. De route die ik voor ogen had liep volledig uit de hand door obstakels die ik tegenkwam. Zoals de foto hieronder. Mijn weg ging naar links maar ik moest eigenlijk rechtdoor, door de aanleg van het spoor was de weg verlegd. Om verder te kunnen lopen moest ik kilometers om en daar had ik geen zin in. Ik heb er serieus overna gedacht over het hek te klimmen en het spoor over te lopen maar heb dat niet gedaan. In mijn toestand is het niet slim om in de buurt rond te hangen van spoorwegovergangen, al zou ik niet voor een trein springen. Dat vind ik echt walgelijk.

IMG_0258kopie

Uiteindelijk ben ik terug gelopen en probeerde nog een stuk af te snijden door een weiland te lopen, daar stond ik binnen no-time tot mijn sokken in het water en zat er niks anders op dan de weg gewoon via de weg terug te lopen.

IMG_0259kopie

HA! Shaun the sheep 🙂 ontzettend mooi om de kleine lammetjes te zien rennen naast hun moeder. Het weiland stond al vol met dit kleine grut.

Het was niet de ideale wandeling maar het was wel fijn om tussen de boerderijen door te lopen, de geur deed me denken aan vroeger en ik werd er blij van.

Fijne paasdagen x

2 reacties

Geef een reactie

  • Een platgereden salamander. Die zijn net als padden aan het trekken nu. Heb er vorige week diverse gered door de aan de overkant van het fietspad te zetten.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: