Opgezegd

Een poos terug heb ik mijn website opgezegd. Omdat ik bedacht had dat mijn verhaal niets zo heel veel nieuws meer te bieden had.

Ik denk dat mijn verhaal de komende tijd juist nog wel interessanter kan worden. Ik weet alleen niet of ik het wil blijven delen.

Ik heb in de afgelopen jaren veel digitale contacten opgedaan maar ook zijn er een hoop digitale mensen verdwenen. Ik weet niet waarom ze verdwenen zijn maar ik denk dat niemand zit te wachten op deze negatieve shit..

Ondanks dat ik mentaal sterk ben, overleef en keihard mijn best doe, zijn de meeste blogjes toch zwaar en lastig. Ik heb geen idee hoe er aan de andere kant wordt gekeken naar mijn verhaal. En ik merk dat ik me daar kwetsbaar door voel, ondanks dat ik onder een pseudoniem blog.

Deze week sta ik aan een nieuw begin van een verhaal wat al jaren duurt en waar voorlopig geen einde aan komt. Waar ik naar toe ga, wat er allemaal gaat gebeuren weet ik niet. Het is nieuw, het is rete spannend en ik hoop natuurlijk dat er op de aandachtsgebieden stappen worden gezet waardoor sommige dingen makkelijker gaan worden in de toekomst.

Zo aan de vooravond van een nieuw begin voel ik me eenzaam en alleen, huilerig, bang en onzeker. Het liefst zit ik tussen mijn kippen of ben ik bij mijn hond. Zij brengen me rust en leiden me af van alles wat er staat te gebeuren.

Ik kan me niet herinneren wanneer ik me zo kwetsbaar heb gevoeld als op dit moment. Het gevoel is zo sterk dat de tranen me continu in de ogen staan. Het gevoel de controle te verliezen over alles wat er de afgelopen jaren was is verpletterend.

Een nieuw begin betekent ook een nieuwe lading indrukken en blogjes die hoogstwaarschijnlijk verre van leuk zijn om te lezen. Ik kan nu dan ook niet beloven dat ik er verder nog over ga bloggen.

5 Comments

 • 6 maanden ago

  Ik denk dat je helemaal zelf moet beslissen wat je wel of niet doet. En verder inderdaad: volg je hart, want dat klopt.

 • 6 maanden ago

  Ik lees je blog met veel interesse en vind het niet erg dat het over zware kost gaat. Je proces, alles wat je meemaakt en hoe je er mee leert om te gaan, vind ik echt boeiend. Maar dat is uiteindelijk niet belangrijk, het belangrijkste is hoe jij je er bij voelt. Misschien eerst gewoon een adempauze proberen?
  Neem je tijd en volg je hart. xx

 • Eric
  6 maanden ago

  Wat je schrijft is herkenbaar. Mensen komen en gaan. Een select groepje blijft. That’s life. Ook vwb je site. Eens met Kakel.

  Bij twijfel kun je ‘m offline zetten tot je zeker weet wat jij wilt.

  Volg je hart. Heb ik ook gedaan.

 • Kakel
  6 maanden ago

  Het belangrijkste is: wil je zelf graag dingen van je af blijven schrijven? Lucht het je op door gebeurtenissen of overpeinzingen het net op te slingeren?
  Het eerste boek dat ik over bloggen las, begon (logisch) met hoofdstuk één: voor welke doelgroep schrijf je en pas je daarnaar aan. Ik heb het dicht geslagen en terug gebracht naar de bieb. Er is er maar een voor wie ik schrijf en dat is voor mezelf. Mensen kunnen bij me lezen of niet…
  Je kan ook een tijdje schrijven maar niet publiceren. Kijk waar je je prettig bij voelt!
  Succes met alles wat je te wachten staat ♥

 • 6 maanden ago

  Nieuwe ronde betekent soms ook nieuwe kansen…

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: