Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Opsplitsen graag….

O

En toen was het weer maandag. Ik ben weer de hele dag alleen met de dreumes. En hoe het komt komt het, maar ik voel me vandaag wat beter dan gisteren. Dat kwam mede door een hart-onder-riem-stekende email van Jona, en een prachtige lieve kaart van Mama-Lien.
Thanks Gurls! you 2 put a smile on my face

Ik wilde dat ‘beter voelen’ gevoel vast te houden maar dat kon lastig worden aangezien ik een lastig telefoontje moest plegen. De zorgverzekeraar had namelijk de beugel van de Puber anders vergoed dan ik berekend had. Stressssssssss………….

Eerst maar eens de zorgverzekeraar bellen wat er aan het handje was. Ergens ver weg in mijn geheugen kwam een herinnering opzetten over het programma ‘radar’ waarin laatst de Orthodontist centraal stond. Het ging toen over de vergoedingen die zorgverzekeraars uitbetalen en waar nogal wat vraagtekens over waren. Ik kan het hier niet goed uitleggen omdat het ook niet echt goed is blijven hangen.
Afijn, een telefoontje naar mijn zorgverzekeraar gaf direct opheldering. Doordat de Ortho de factuur niet had opgesplitst, werd er daardoor minder uitgekeerd.

Dan ook maar bellen met de Ortho of dat dan alsnog kon gebeuren. Ik was duidelijk niet de eerste die hierover had gebeld, tenminste, de secretaresse zuchtte luid en diep en ik hoorde heel duidelijk irritatie in haar stem. Ik voelde ondertussen de zeurende hoofpijn weer opkomen.

Het heeft wat uren geduurd maar net kwam het verlossende telefoontje. Als het goed is komt er een nieuwe factuur mijn kant op. Waarbij de boel wél is opgesplitst. Scheelt toch weer €180,– euro.

De hoofdpijn is er trouwens nog…maar mijn humeur lijkt iets op te klaren…net als het weer…de zon schijnt weer. Doet ook altijd goed.

ps: ik heb wat lopen te klooien met de plugins en daardoor werkt mijn site op bepaalde punten niet, of niet lekker. Ik probeer het op te lossen.
Ohja, en ik ben de subscribers kwijt die zich hadden aangemeld. Ik probeer ook dat te herstellen zodat de emails weer binnenkomen. 

4 reacties

Geef een reactie

 • Ze zucht maar een end raak: als ze die boel metéén opsplitsen scheelt dat voor iedereen werk en gedoe en stress.
  Maar ja: het zal ook voor hen wel voordeliger uitpakken. Smerigheid.
  Mooi dat het goed gekomen is.
  Wees maar trots op dat telefoontje: toch weer mooi geregeld!

  Goed te lezen dat het beter gaat! Maar niet te hard zijn voor jezelf mocht het vandaag allemaal weer anders voelen, he? Dag voor dag bekijken. Uur tot uur desnoods. Knuffel!

 • 180 euro, dat is heel wat! En een beetje zon erbij… nou… gaat de goede kant op, toch?! (-;

 • 180 euro scheelt nogal wat! Goed dat je het hebt kunnen regelen, en super dat je je wat beter voelt! Vasthouden die vibe!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: