Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Piekeren

P

De beste manier om niet te piekeren is jezelf bezig houden. Dat heb ik gedaan de afgelopen weken.
De moestuin heeft aandacht nodig en als ik niet fysiek met de tuin bezig was dan was ik met moestuin zaken bezig op het internet.

Ik heb zelden zoveel tijd besteed aan mest in alle vormen en soorten. Totaal geen interessante stof om te lezen; maar wel noodzakelijk als er zoveel op de markt is. De avond gaat snel voorbij als ik rond surf en de stof probeer op te slaan in mijn hoofd. En als ik niet druk aan het surfen was stond ik fysiek op mijn tuin en was ik zonder het te beseffen ook zo een uur of vier bezig.

Van de moestuin terug naar mijn achtertuin. Daar had ik ook plots plannen mee. Ik trok weer een stuk klinkers uit de grond en gebruikte deze klinkers als muurtje voor een border. In de border staan ondertussen een groot aantal Japanse struiken/boompjes; super mooi om te zien en ook leuk om mee bezig te zijn. Zwaar werk was het ook, 10 zakken van 40 liter grond sjouwen, een groot gedeelte van de klinkers uit de grond halen enz. enz.

En dat allemaal omdat ik geen zin heb om te piekeren. Want er is zo ontzettend veel te piekeren op het moment. Een aantal zaken bezorgen me ontzettend veel spanning en stress.

En over wat die stress doet met mij zal ik snel een nieuw blog over schrijven.
 

Plaats reactie

Geef een reactie

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: