Plog (probeersel)

Waarom geen plog bedacht ik me na het zien van leuke ander ploggers. Nou, ik ben eruit waarom het beter niet kan zijn in mijn geval. Het is namelijk nogal een dingetje om bijvoorbeeld een dag lang foto’s te maken. Ik beleef op de eerste plaats al niet zo heel veel wat te fotograferen valt en vergeet ik ook steeds dingen vast te leggen. Maar goed, ik heb deze week wel geprobeerd wat foto’s te maken en ben ook wel benieuwd of zoiets een toegevoegde waarde heeft voor mijn blog. Graag jullie reactie.

Het is een gesnotter en gehoest van jewelste hier in huis. De één na de ander brult een zakdoek vol. Ik ben er wel klaar mee hoor, dat ziek zijn. Snotverdorie..we vallen van het één in het ander op het moment.

 

Het ziet er niet uit als de kleuter maar hij is het heus. Tegenwoordig vind hij het erg fijn om bij zijn moeder in bed te slapen. Dat is geen goede ontwikkeling. Zijn zus heeft dat namelijk ook heel lang volgehouden. Lief is het wel.

 

Wat dapper dat ik van zo dichtbij een foto van P. heb durven maken. Ze ruft namelijk enorm uit haar muil. Ook zij is ontzettend lief. Dan kun je er toch meer van hebben.

 

De kleuter en druiven, en onmisbare combi. Ik sleep ze wekelijks mee naar huis. Deze week zelfs in de Bonus, dus had hij mazzel en genoeg te knagen.

 

Verkouden of niet, er moet gekookt worden. Geen kant en klare rommel maar deze keer aten we authentieke Saotosoep.
Oeiii…als je dit eenmaal hebt geproefd blief je nooit meer een gewoon kippensoepje. Kom gerust eens een bak bij ons mee-eten.

 

Echtgenoot en ik waren in de avond aan de wandel. Er was een bijeenkomst op school over het nieuwe kleuterklasje van de kleuter.

 

En vanavond mochten de kids zelf pizza maken. Ik maakte zelf het pizzadeeg maar door omstandigheden kreeg het niet precies de vorm die het zou moeten. Nu doen  wij daar niet moeilijk over. Of het nu rond is of vierkant of de vorm heeft van berglandschap: Pizza is Pizza!!!

 

Dit was de pizza van de tiener en de kleuter. Ze hadden hem zelf belegd. En ook nog bijna helemaal opgegeten!

Dit was het kleine sfeerimpressie van de afgelopen dagen.

12 Comments

 • Nurse Martens

  11 februari 2015 20:55

  Ja, toch?!! 🙂

 • Nurse Martens

  11 februari 2015 20:55

  Eigengemaakte pizza is Tha Bomb 🙂

 • EstherD

  11 februari 2015 19:26

  Ik vind ‘m leuk!

 • Wanda

  9 februari 2015 20:04

  Af en toe een plog vind ik leuk maar het hoeft van mij echt geen wekelijks iets te worden! Ik heb het zelf nu 2x gedaan in een tijdbestek van een dik half jaar en dan vind ik het leuk om te doen… Krijg nu wel zin in pizza trouwens!

 • Nurse Martens

  6 februari 2015 22:46

  Gezellig 🙂

 • Nurse Martens

  6 februari 2015 22:45

  okidokie 🙂

 • Nurse Martens

  6 februari 2015 22:45

  Doe ik!

 • Nurse Martens

  6 februari 2015 22:44

  Dan sla jij toch gewoon de plogs over en kom je alleen koekeloeren als er een verhaaltje staat 🙂 x

 • Colin

  6 februari 2015 09:53

  Ik heb een paar keer geplogt, fijn voor mijn lezers want ik kan nou nooit eens in één regel wat neerkalken maar heb daarvoor halve hoofdstukken nodig. Heb foto’s van een week opgespaard. Tegenwoordig gebruik ik daar Instagram voor, maar een plog ter afwisseling, best leuk toch? Weer eens een ander kijkje in je keuken … kan ik gelijk die soep eens proeven 🙂

 • Martine

  5 februari 2015 22:42

  Wat ontzettend leuk om te zien, nurse! <3 Ga zo door!

 • Karin

  5 februari 2015 22:00

  Ik vind hem leuk, hou van plogs. Dus wat mij betreft mogen er meer volgen.

 • kliefje

  5 februari 2015 21:30

  Oh nee, jij ook al? Ik heb er niks mee, met ploggen. Ik houd van taal, van woorden. Seurry, niet mijn kopje thee dit.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: