poe poe, wat een week

Het is vrijdagavond en ik ben gebroken, wat een drukke week was dit. En het is nog niet voorbij. Ik neem je mee op een rondreis door deze week.

IMG_0614

Kijk hem gaan dan!! Op zijn eigen fiets durfde hij niet zonder zijwielen maar het fietsje van het buurmeisje/vriendinnetje was het tovermiddel.

IMG_0796

Normaal gesproken liggen ze nooit zo gezusterlijk bij elkaar.

IMG_0798

Ik bedacht een ovengerecht. Heel simpel. Bietjes met daarboven op ui en daartussen had iets aangebakken slavinken gelegd. Daar bovenop ging aardappelpuree (zonder zuivel, aangemaakt met bouillon) en huppekee voor een ruim half uur de oven in. Het was heerlijk! eten uit de oven smaakt zoveel beter dan gaar geprutteld in een pan.

IMG_0808

Hij ging voor de zoveelste keer in zijn korte leven voor een oogcontrole. Er zitten oogziektes in de familie dus we houden de vinger aan de pols. Deze keer kon hij weer zonder pleister of bril vertrekken. Over een jaar terugkomen, dat dan weer wel.

IMG_0816

Ik kluste aan een tafeltje die door een noodlottig ongeval was gesneuveld. Ik ben er uren mee bezig geweest maar uiteindelijk heb ik hem in elkaar getrapt achter het huis. Wat een drama.

IMG_0818

Ik vond bijna iedere avond een verstekeling in mijn bed die skiekum* in ons bed was gaan liggen. Zo schattig die kleine voetjes.

IMG_0823

Hij was niet alleen aan komen wandelen, deze machines vond ik ook.

IMG_0825

Daar zit ik dan te wachten in een ultramoderne wachtkamer van het zknhs. Echtgenoot werd een dagje opgenomen voor onderzoek.

IMG_0826

Hรฉรฉl apart om eens een keer in het zknhs te zijn voor een ander. Meestal heb ik de hoofdrol.

IMG_0860

Ik ben zo druk geweest dat ik mijn moestuin heb verwaarloosd. De kervel in de achtertuin doet het wel goed. binnenkort ga ik er soep van maken.

 

 

IMG_0882

Omdat het zo’n pokkeweek was met veel stress en drukte kreeg ik van echtgenoot deze heerlijke bodycreme. Als je mij ergens blij mee wilt maken dan is het met Rituals……en deze pot kende ik nog niet maar ruikt heerlijk.

Fijn weekend!

 • kleutertaal voor “stiekem”

8 Comments

 • 3 jaar ago

  Ja, die weken herken ik helemaal van toen we nog in de kleintjes zaten. Met hond, kat, cavia en ander klei gedierte maar je komt er altijd weer uit met -meestal- veel voldoening.

 • 3 jaar ago

  Ik ben gek op de scrub ! ik heb nog een klein bodempje Happy Buddha, ook heerlijk ๐Ÿ™‚

 • 3 jaar ago

  Inderdaad ! ik heb het maar mooi in de pocket ๐Ÿ™‚

 • Colin
  3 jaar ago

  Oh Rituals … vervelend zeg ๐Ÿ™‚ Hopelijk komende week meer rust en niet teveel terugslag van vorige week. Je deed het toch allemaal maar Nurse!

 • Zara
  3 jaar ago

  Na zo’n drukke week, komt deze extra vrije dag goed uit. Hoop dat je een beetje bij hebt kunnen tanken. Ik kreeg van jongste voor Moederdag de body-scrub van deze Rituals!

 • 3 jaar ago

  dat belooft voor later als zijn vriendinnetje nu al wonderen met hem kan uithalen.

 • 3 jaar ago

  Wat onwijs lief, om na/vanwege zo’n prutweek zo verwend te worden!
  En tof, zo’n overzicht. Al die kleine dingen bij elkaar (ook die heerlijke pootjes vanonder het dekbed piepend en de takkies samen dommelend) maken de week immers.
  X!

 • Regina
  3 jaar ago

  Ah, wat schattig, de hondjes! En toch wel heel leuk, zoยดn kleintje dat je bed al voorverwarmd heeft. Doen die van mij niet meer ๐Ÿ™‚ Geniet van je Rituals bodycreme. Allen al de beschrijving is hemels ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: