Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Puf

P

Ik ben er nog, alleen niet zo actief in Blogland. De afgelopen weken waren niet fijn.
Er heerst een groot spanningsveld in huis, dat komt deels door de kinderen en deels door andere factoren. De puber zit bijvoorbeeld in haar examenjaar, en daarnaast is het ook nog eens een echte puber. De tiener zit net op het voorgezet en ondanks dat ze het heel goed doet, wie weet gaat ze opstromen, is het toch een nieuw ‘iets’ en dat is wennen.

De peuter gaat binnen een maand naar school, en is daar ook aan toe. Thuis is het behoorlijk aanpoten met dat mannetje. Hij zit in de fase van brutaal zijn, enorm boos kunnen worden en niet luisteren.

Met mijzelf gaat het ook niet echt lekker, ik zit in een hele pittige fase van de therapie.
Na een periode (bijna vier jaren)van stabiliseren zit ik nu in de zwaarste fase en dat merk ik aan alles.
Volgens mij begint de rek er in huis ook uit te raken, iedereen is  mij vaker zat dan eerder. Ze hebben zelf last van spanningen en zitten niet lekker in hun vel en dan is het erg makkelijk en vanzelfsprekend om dat af te reageren op mij. En daar heb ik dan weer moeite mee.

Natuurlijk spelen er altijd meer dingen mee, er zijn wat familieomstandigheden die aandacht nodig hebben maar die energie hebben we niet. Eigenlijk hebben we helemaal geen energie voor dingen die buitens ons huis spelen. Echtgenoot is ook steeds minder bezig met zijn hobby’s, hij zou dat graag anders willen natuurlijk maar dat is niet zo simpel. Tegen je zin in dingen doen zijn we wel gewend..maar nu hebben we dáár zelfs geen puf meer voor.  Natuurlijk kunnen we ons niet bij dat gevoel neerleggen; de tiener is binnenkort jarig en ook de peuter mag 4 kaarsjes uitblazen.
Dusszz…..we blijven onze grenzen maar verleggen, zit daar geen eind aan trouwens?

2 reacties

Geef een reactie

  • Niet fijn. Het komt in fases denk ik, maar daar heb je wat aan, als je middenin een dieptepunt zit en je geliefden ook. K*t.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: