Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Retro en daten

R

Nadat ik gisteren een hele fijne dag had gehad, was het vandaag een moemoemoe-dag. Veel geslapen met koppijn en stijve spieren.

Maar er waren leuke dingen vandaag. Neem nu de ‘date’ met de blogdames die op stapel staat. Het lijkt me echt fantastisch om ze (jullie) in het echt te ontmoeten. Buiten het feit dat ik direct ontzettend enthousiast raakte werd ik tegelijkertijd wat paniekerig. Kan ik een onmoeting met een aantal vrouwen, waarvan ik de meesten niet in het echt ken, wel aan?

Op dit moment zit ik voornamelijk in mijn eentje thuis en ben ik buiten het internet verre van sociaal. Omdat het niet lukt, ik voel me onzeker, angstig en een nietsnut. En dat straal ik waarschijnlijk ook uit, waardoor ik weer meer onzeker word. blablablablabla denkerdedenkerdedenk. En zo lul ik mezelf wel de put in. Dus dat zegt me op dit moment al, dat ik er nog niet klaar voor ben.

Was ik voor mijn ‘toestand’ een dametje die vollop in het leven stond en was niets me te gek. Zo ben ik nu zo ontzettend niet mezelf. En dan is het eigenlijk geen goed moment om nieuwe mensen te leren kennen. Want het is toch nog steeds zo, dat de ‘eerste indruk’ bepalend is? en wat voor indruk maak ik nu wel niet?

Alleen die vraag bezorgd me al kletsoksels. Godzijdank, mag het van de dames ook nog wel even duren. En we zien tzt dan wel hoe het dan is.

ooohhhhh..wat een leuke kleertjes!!!

En wat was de doos met kleertjes van Dionne een verrassing! Wat een zolder opruimen al voor leuke dingen kan opleveren. Fijnfijnfijn! heel hartelijk bedankt dat je aan ons gedacht hebt Lieve Dionne!!

Zo ben ik zelf ook bezig geweest de babyspullen op te ruimen. De meeste spullen heb ik maar op marktplaats gezet, en ik hoop dat ik er mensen/kinderen blij mee kan maken.

En heb ik me toch een ouderwets gordijntje (valletje) gescoord gisteren bij de Kringloop. Ik ben zo gek op ‘oude mensen’ spullen.

Ik maar denken dat ik van Retro hield. Nu heb ik es ff uitgezocht wat Retro nu precies inhoudt. Laat ik nu twee dingen door elkaar hebben gehaald. Retro schijnen – nieuwe spullen die een oude aanblik hebben- te zijn. De spullen die ik juist interessant vind – echt oude spullen uit de jaren ’50, ’60 en de ’70 – dat schijnt dus ‘Vintage’ te heetten.

IK hou nog steeds van Retro, maar als ik moet kiezen dan ga ik liever voor het ‘echte’ oude spul uit het verleden. Zoals het gordijntje van hierboven 🙂

 

 

5 reacties

Geef een reactie

  • Hey Marjan,
    Die eerste indruk heb je toch al gemaakt door je blog/facebook enz? En volgens mij was die prima. Men weet dat je in een rotperiode zit (zwak uitgedrukt), en volgens mij heeft zijn moeilijke periodes, dus daar is vast begrip voor. Sterkte! x

  • Ik denk dat je het aan kunt. Dat het je ook nog eens goed zou kunnen doen. Wel wat zekerheden inbouwen maar dan moet het lukken.
    Iedereen die hier meeleest snapt jou. Dus die eerste indruk, die is nu ook goed.

    Ik denk aan laatst. Met een glimlach en een warm gevoel in het hart. Aan beiden.

    Liefs Eer.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: