Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Rust in de Casa

R

Het ontbreekt me de laatste week om te bloggen. Vermoeidheid en een dalletje zijn de boosdoeners. Al is de rust in de Casa wel weer terug gekeerd. Twee van de drie kids zijn bij hun vader aan het logeren (ivm vakantie) dus ik ben alleen thuis met mijn kleine kwebbelnoot.

Het lijkt erop dat hij een sprong achter de rug heeft. Hij is weer vrolijk. En nog beter, hij slaapt als een os. Hele nachten heeft hij zijn kwekkie dicht. En overdag ook twee slaapjes. Net als zijn moeder trouwens. Er hangt dus een serene rust. I love it!

Ik probeer voorzichtig plannetjes te maken voor de komende maanden. Drukke maanden. Naast dat twee van mijn kids jarig zijn hebben we ook nog Sinterklaas en Kerst. Al met al kunnen dat gezellige tijden zijn. Of ik in alles mee kan doen, dat is de vraag. De negatieve kant van dit verhaal stop ik ff weg. Ik denk alleen aan de positieve kant!

Wordt vervolgt.

ps: rechts, in de sidebar, kun je je aanmelden voor blog update’s

Plaats reactie

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: