Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Slapen tussen de boodschappen

S

Ik viel nog net niet in slaap bij het boodschappen doen, maar ik moest een aantal keren op de winkelwagen leunen omdat mijn knieën als ‘pap’ aanvoelden.
Bij thuiskomst wilde ik het liefst naast de boodschappentassen op de grond gaan liggen, een kussen leek mij niet nodig, het koude harde parket zou ik niet lang voelen voordat ik in een comateuze slaap zou vallen.
0sleep3yoke
Maar ik moest me zelf bij elkaar rapen want er waren drie hongerige kindjes in huis die graag een maaltijd voorgeschoteld wilden hebben.
Er zijn weinig dingen zo vervelend als zo ontzettend moe zijn dat je ogen branden in je hoofd, je ze het liefst wilt sluiten maar je moet het tegenhouden.
Ik ben nu al meer dan een week compleet aan de lat. Een reden zoek ik er niet voor, het zal van alles bij elkaar zijn, zo werkt het nu eenmaal met mijn lichaam op het moment.

Misschien was de dag toch wat te druk, maar dat is achteraf lullen.
Vanmorgen ging ik al vroeg op pad naar een vriendin, die een dikke knuffel en een hart onder de riem goed kan/kon gebruiken.
Wat heerlijk was het om daar even te zijn en in plaats van appjes sturen even face-2-face dingen bespreken die zo moeilijk zijn.

Na een uurtje stapte ik al gapend in de auto om door te rijden naar het centrum om nog wat kleren en schoenen te scoren voor mijn dochters.
Dat fijne uurtje bij mijn vriendin was blijkbaar al weer genoeg voor de hele dag, helaas was het einde van de dag nog niet in zicht.

Het winkelen was trouwens leuk, ik scoorde voor mijn peutertje een paar schoenen en ook mijn dochters waren tevreden met hun nieuwe aanwinsten.
Ook de lunch hij een veelgeprezen Brasserie was niet te versmaden. De drukte had ik wel onderschat, de herrie was te vergelijken met een station waar de intercity’s met 160 kilometer per uur voorbij raasden, althans……..in mijn beleving..

Een power nap bracht vanavond ‘iets’ verlichting, nog een detective kijken en dan ga ik slapen.
I can’t wait.

4 reacties

Geef een reactie

  • Wat goed dat je bij Dionne langs bent gegaan – goed voor jullie allebei.
    En die brasserie… ik denk te weten welke het is ;-), en die’s zeker fijn. Maar het kan er kakelend druk zijn, ja. En dat dreunt dan naar door in je hoofd.

    Ik wens je daarom alle rust toe die je nu nodig hebt. X!

  • Die vriendin is maar wat blij met jou bezoekje. Leuk dat de Brasserie jou ook beviel!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: