Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Spaanse Tortilla a la Sannah

S

Ik zag een heeeeeeeeeeerlijk recept op de blog van Sannah. De Spaanse aardappel tortilla! Verrukkelijk!
Ik probeerde het een poos geleden uit en serveerde het aan mijn gezinnetje. Die vonden het best lekker.
Vanavond maakte ik het weer en bracht een paar kleine veranderingen aan. Ik voegde bijvoorbeeld Spekjes toe.

Het was wederom verrukkelijk.
Iemand nog lekkere recepten in de aanbieding? .

Ohw gut, ik zie net dat de foto een vertekend beeld geeft. Hij was absoluut niet aangebrand ook al ziet hij er wel zo uit.

4 reacties

Geef een reactie

  • Ik doe het puur op gevoel en timmermansoog Sannah, en godzijdank heb ik een gezin wat alles eet wat ik ze voorzet. Dat is aan de ene kant wel een fijn gegeven. Het voordeel van mij is misschien dat ik geen idee heb hoe het ‘hoort’ te smaken.

  • Ha, wat leuk dat je die maakte en helemaal dat ie zo goed lukte!
    Ik zal eerlijk zeggen dat ikzelf nog steeds aan het oefenen ben met hoeveelheid ei en tijd van bakken.
    En ja, je kan er bij de tweede keer bakken nog van alles aan toevoegen. Hier is men gebruikelijk ‘de restjes’ uit de koelkast er in te verwerken, zo krijg je tortilla met garnaaltjes, met diverse groenten, zelfs met mosselen. Andere dingen, die nog niet gaar zijn, moet je de eerste keer met de aardappelen al meebakken.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: